Cât de bine îți face sexul în perioada menstruală?

Tu ce părere ai despre sexul la menstruație? L-ai încercat până acum? Dacă nu, iată mai jos câteva beneficii!

Sexul la menstruație și efectele sale

Specialiștii afirmă că, din punct de vedere medical, nu există nicio problemă în ceea ce privește relațiile intime în timpul menstruației. Mai mult decât atât, medicii spun că sexul poate ajuta la diminuarea simptomelor sindromului premenstrual, de la durerile menstruale și fluxul abundent, până la stările schimbătoare de dispoziție și celebra hipersensibilitate.

Acest lucru se întâmplă pentru că, în urma orgasmului, corpul eliberează endorfine, care sunt un analgezic natural și un stimulent al bunei-dispoziții.

Dragoste intensă și orgasm garantat

Cu cât îți dorești mai mult, cu atât partida de amor o să fie mai intensă. Dacă faci parte dintre femeile cărora li se întâmplă adesea ca poftele sexuale să fie la cote de vârf exact în timpul menstruației, atunci cu siguranță trebuie să dai curs dorinței sexuale.

Un alt avantaj este că în perioada menstruală suntem mult mai sensibile și receptive la atingeri, astfel orgasmul poate fi atins în timp record.

Poți uita și de tubul cu lubrifiant pentru că în această perioadă delicată sângele menstrual sporește plăcerea sexuală a ambilor parteneri.

Apropiere autentică între parteneri

Sexul în perioada menstruală apropie partenerii, crescând gradul de intimitate dintre ei. Să te deschizi, să comunici și să ai încredere în partener, mai ales acum reprezintă un mare plus pentru relație.

Să accepți această “provocare„ te ajută să ieși din zona de confort, să explorezi și să afli ce-ți place cu adevărat, poate noi poziții, atingeri sau locuri inedite.

Dacă faci sex la menstruație poți scurta durata zilelor menstruale: ciclul menstrual va fi același însă menstruația în sine va dura mai puțin deoarece contracțiile uterului din timpul orgasmului pot micșora fluxul menstrual.

Sexul în perioada delicată a devenit un trend, dacă înainte era un subiect tabu, acum este un must. Să faci amor pe durata menstruației te ajută să te simți mult mai atragătoare.

Metode de protecție

Ca regulă generală, sexul, oricând dar mai ales la menstruație, este destul de riscant dacă nu folosiți prezervativul. În această perioadă, vaginul, cervixul si colul uterin sunt mult mai “deschise” către infecții, iar prezervativul te poate scuti de o astfel de neplăcere.

A se lua în calcul că perioada menstruală nu exclude posibilitatea apariției unei sarcini, de aceea se impun aceleași metode contraceptive folosite în restul lunii.

Foto Pixabay

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare