Cauti jucarii pentru copii de 2 ani? Iata ce trebuie sa cumperi!

Cauti jucarii pentru copii de 2 ani? Iata ce trebuie sa cumperi!

Poate fi destul de complicat sa alegi jucariile potrivite pentru copii. Trebuie sa tii cont de varsta pe care juniorul o are, pentru ca la 2 ani aptitudinile sale nu sunt dezvoltate suficient si nu vei reusi sa-i starnesti interesul si pofta de joaca prin modele mult prea complicate pentru el. Iata cateva jucarii pentru copii care cu siguranta o sa le placa celor mici – uite ce iti sugeram sa alegi pentru varsta de 2 ani:

Bucatarii de jucarie

Cel mic va iubi aceste jucarii pentru ca la aceasta varsta ii place sa imite tot ceea ce fac parintii, iar aceste bucatarii in miniatura ii ofera ocazia perfecta sa intre in rolul bucatarului. Astfel de jucarii le permit copiilor sa invete mai multe lucruri despre lumea care ii inconjoara prin simplul fapt ca interpreteaza un rol – este o modalitate foarte buna de a le stimula creativitatea si inventivitatea. Gasesti in magazinul de jucarii pentru copii Toys123 astfel de bucatarii in miniatura, precum si alte jucarii de rol.

Jucarii Puzzle

Aceasta este cea mai buna varsta la care sa primeasca primul lor puzzle si sa invete un concept nou, cel de imbinare a pieselor mici pentru obtinerea unui intreg. Tine cont ca trebuie sa alegi jucarii pentru copii de 2 ani, asa ca trebuie sa optezi pentru modele de maxim 5 piese. Cele mai potrivite sunt cele cu animalute sau personaje din desene animate – gasesti pe Toys123 o multime de modele!

Papusi bebelus

Aceste jucarii ii ajuta pe copiii de 2 ani sa isi dezvolte latura parentala, avand in vedere ca se vor comporta cu papusile asa cum sunt si ei tratati in familie. Mai mult, invatand cum sa fie grijulii cu papusile lor, este posibil sa le fie de mare ajutor pe viitor, in momentul in care se vor afla intr-o relatie. Avantajul acestor jucarii pentru copii este acela ca pretul lor variaza foarte mult, astfel incat orice parinte sa-si permita sa faca aceasta achizitie. Poti intra pe Toys123 sa te convingi singur!

Materiale de creatie

La aceasta varsta, cea mai potrivita jucarie pentru copiii de 2 ani din sfera creatiei este plastilina. Ea reprezinta o modalitate organica prin care cei mici pot invata culorile si cum anume sa le mixeze pentru un efect vizual placut. Materialele de creatie ii ajuta pe copii sa exploreze conceptul de cauza-efect, precum si aprecierea estetica si creativa.

 Vei gasi toate aceste jucarii pentru copiii de 2 ani, alaturi de multe alte modele in magazinul online Toys123. Ceea ce ne place la acesta este faptul ca preturile sunt accesibile fiecaruia dintre noi, deci posibilitatile financiare nu trebuie sa reprezinte un impediment in calea fericirii celor mici. Este foarte important sa le cumparam jucarii care sa ii ajute sa se dezvolte intr-un mod armonios pentru ca, ce este mai frumos decat sa inveti prin joaca? Este cea mai pura metoda prin care ii poti lasa sa descopere lumea ce ii inconjoara, sa isi contureze abilitatile sociale si sa devina niste tineri inteligenti si de succes. Intra in magazinul de jucarii pentru copii Toys123 si lasa frau liber imaginatiei!