Ce fel de scaune cumpărăm pentru bucătăria noastră?

Ce fel de scaune cumpărăm pentru bucătăria noastră?

0

Bucătăria este un spațiu în care ne place să fim creativi, petrecem acolo destul de mult timp gătind, mâncând, discutând cu prietenii care ne vin în vizită.

În orice bucătărie avem electrocasnice de calitate, o masă, o zonă unde pregătim toate ingredientele pentru cele mai delicioase preparate, dar și câteva scaune.

Spre deosebire de scaunele din restul casei, cele de bucătărie trebuie să fie alese special pentru această cameră, pentru a se integra perfect în decor și a avea și o funcţionalitate cât mai mare. Care ar fi criteriile după care vă puteți ghida când alegeți scaune bucătărie sau scaune dining?

Pentru a avea scaune bucătărie și scaune dining cât mai bine integrate în spațiul dat ar trebui să vă gândiți la mărimea bucătăriei, dacă e prea mică nu aveți ce face cu scaune bucătărie moderne de dimensiuni mari.

Ideea este să nu vă împiedicaţi de ele când căutați ceva prin bucătărie, să nu reducă și mai mult spațiul și așa restrâns.

Stilul, mobilierul din jur sau prețul – criterii importante atunci când cumpărăm un scaun de bucătărie

Mai contează și masa pe care o aveți, scaunele trebuie alese în funcție de înălțimea ei și de mărimea sa, de multe ori vom fi nevoiți să le punem undeva sub masă, așa că e bine să încapă acolo fără probleme.

Alt criteriu important când cumpăraţi scaune pentru bucătărie este cel legat de stil. Scaunele trebuie să respecte stilul mobilierului deja existent acolo, să nu existe un contrast foarte mare între scaune și piesele de mobilier deja cumpărate. Nu ar fi rău să găsiți niște scaune din materiale cât mai rezistente, cu o ergonomie bună, care să poată susţine o greutate diferita.

Un criteriu după care vă veți ghida este și prețul. Scaunele au un preț bun în general, veți găsi însă și scaune bucătărie moderne cu un preț foarte mare, din materiale de calitate foarte bună, poate cu finisaje deosebite.

Dacă nu aveți nevoie de așa ceva vă puteți limita și la cele cu un preț mai mic, scaunele trebuie să fie cât mai confortabile în prima fază, stăm pe ele și contează mai puțin modul în care arată într-un spațiu dat.

E important să cumpăraţi scaune lăcuite, nu vopsite, modelele cumpărate să fie ușor de asamblat, culorile să fie în ton cu restul celor din locuinţă.

Domicilio are scaune de bucătărie din materiale rezistente și oferă livrare rapidă

La Domicilio sunt de găsit o mulțime de modele de scaune pentru bucătărie din metal sau lemn, combinaţii, puteți alege culoarea dorită dintr-un tabel de culori, se pot personaliza ușor la cerere.

Cu ajutorul specialiştilor cu experiență puteți opta pentru cele mai inspirate modele cu un design deosebit, scaunele sunt rezistente și au finisaje premium, le puteți vedea și în showroom dacă doriți.

Asistenţa tehnică este asigurată în permanenţă, scaunele sunt livrate rapid, comenzile sunt plasate telefonic sau via e-mail pentru o simplitate cât mai mare în cumpărarea produselor dorite.

Domicilio are stocuri actualizate în permanenţă, produse de calitate superioară din materiale cu rezistenţă crescută, produse care arată foarte bine în orice spațiu ar fi puse.

Scaunele de bucătărie alese de pe site-ul oficial vor fi transportate în condiții de siguranță până la destinatar, livrările sunt organizate în așa fel încât fiecare client să poată utiliza produsul cât mai repede posibil.