Ce greșeli să evităm când vrem să cumpărăm o mașină de cusut?

Ce greșeli să evităm când vrem să cumpărăm o mașină de cusut?

0

O mașină de cusut este foarte utilă în orice locuinţă sau într-o afacere în domeniul croitoriei. Modelele moderne se folosesc ușor, sunt din materiale rezistente, au funcții avansate care simplifică procesul de coasere sau de brodare, permit obţinerea unor cusături perfecte de fiecare dată.

Dintre cele trei modele de mașini disponibile pe piață, cele electrice sunt și cele mai căutate pentru că sunt ceva mai ieftine decât cele complet computerizate, au suveică verticală sau orizontală pe care se poate pune suficientă aţă și au o greutate redusă.

O mașină de cusut electrică se încadrează în categoria unor mașini de cusut ieftine, dar de calitate, cu funcții avansate, afişaj electronic, memorie suficient de mare pentru înmagazinarea unor programe simplu de pus în practică.

Prețul și funcţiile mașinii, criterii importante pe care trebuie să le analizăm cu atenție

Alegerea unei mașini de cusut electrice este de cele mai multe ori dificilă, sunt făcute o serie de greșeli care duc la optarea pentru un model mai puțin eficient de mașină de cusut electrică.

O greșeală pe care putem să o evităm ușor când căutam mașini de cusut ieftine ţine de comandarea unei mașini care este mult prea scumpă.

Da, mașinile electrice de cusut au un preț mai mare, prețul reflectă de cele mai multe ori și eficiența, calitatea, dar nu trebuie să investim enorm într-o mașină de cusut casnică. E bine să preferăm mașinile electrice de cusut cu un preț mediu și raport calitate-preț foarte bun.

Altă greșeală întâlnită frecvent la achiziționarea unei mașini de cusut este cea referitoare la numărul prea mare de funcții ale acesteia.

Dacă ai nevoie de mașină pentru un atelier, pentru diverse tipuri de cusături ai nevoie de ceva mai sofisticat, dar dacă vrei o mașină de cusut casnică nu are rost să cumperi ceva foarte complex.

Pe lista de greșeli mai putem pune și cumpărarea unor mașini care nu au motoare suficient de puternice. Cu cât motorul e mai puternic și mai bine optimizat, cu atât vom termina treaba mai rapid.

Cusut&Brodat are oferte bune și servicii de calitate

La aceste greșeli se adaugă și cea legată de materialele de slabă calitate din care e făcută mașina de cumpărat, luăm o mașina care are materiale mult prea „ieftine”. E bine să ne orientăm spre brandurile mari care investesc în tehnologiile de fabricaţie și în materiale superioare pentru rezistenţă maximă.

Pe site-ul cusutsibrodat.ro ai toate șansele să găsești mașinile de cusut din materiale de calitate, rezistente, simplu de folosit, adaptate pentru toate tipurile de utilizator. Mașinile provin de la branduri de tradiție, Brother, Bernina, Burda Style, de exemplu, au preţuri bune, accesorii incluse sau disponibile separat.

Cusut&Brodat este reprezentant oficial Brother și Bernina în România, are specialişti cu experiență care pot oferi consultanţă de calitate și informații legate de industria de confecţii. În showroom pot fi făcute demonstraţii și probe la toate mașinile de cusut, piesele de schimb se găsesc mereu pe stoc, suportul tehnic este permanent și este asigurat de o echipă de experți care poate rezolva orice probleme întâlnite.

Plata poate fi făcută și cu un card bancar, se oferă garanţie până la 36 de luni, toate produsele din această categorie au manual de utilizare și instalare disponibil online, recenzii pentru a vedea ce spun și alți clienți.