Ceasuri de damă la modă

Ceasurile de damă, la fel ca şi genţile și pantofii, sunt niște accesorii în care merită să investești, pentru că vor schimba chiar și un look alcătuit din cămașă și blugi. Este greu de ales ceasul potrivit, indiferent că ne dorim un ceas care să simbolizeze un statut social sau care să reprezinte o valoare sentimentală. Există o mulțime de ceasuri pe piață, este o provocare totuși să găsim unul care să fie și elegant și de înaltă calitate, și care să se potrivească perfect gusturilor noastre. Ca atare, trebuie să știm criteriile după care să restrângem câmpul de căutare.

 

De la ceasurile de lux până la cele moderne, fiecare designer este determinat să creeze ceasuri de durată, care vor rămâne mult timp la modă.

Un ceas de lux întotdeauna va fi un accesoriu esențial, pentru că este sofisticat și clasic, și în acelaşi timp iţi accentuează stilul personal. Niciun sertar de bijuterii nu este complet fără unul sau mai multe ceasuri.

 

Alege după preferințele tale

 

Alături de blugii boyfriend se poartă ceasuri cu feţe mari și bretele sau brăţări groase. Ceasurile bărbăteşti au devenit mai mari în ultimul deceniu. Sunt prea grele pentru încheieturile subţiri ale femeilor, de aceea ceasornicarii au inventat ceasuri

  • de tip sport,
  • pentru scufundări,
  • cu brățări din metal, care sunt mai bine proporţionate pentru femei.

Acestea fiind spuse, nu ezitați să încercați orice ceas care vă place, chiar dacă este etichetat ca un ceas pentru bărbați, poate să fie un accesoriu statement în ţinuta Dvs.. Dacă arată minunat şi îți place ție, cui îi pasă?

Cum se poartă

 

Dacă ceasuleste alcătuit dintr-o brățară mare din metal: să nu îl purtați foarte strâns pe mână și nu adăugați și alte brățări. Dacă îl purtați mai strâns pe mână, puteți să adăugați și alte brățări. Joacă-te cu diferitele nuanțe, alegând un ceas mare în ton de aur roz. Poți să cauți și un ceas din ceramică cu accente de metal sau diamant.

 

Alege stilul clasic

 

Un ceas sport se potrivește cu aproape orice, dar de ce să vă mulțumiți doar cu un ceas? Un ceas cu o faţă dreptunghiulară, într-un ton de aur galben este elegantă, cu o bandă de piele bronz, maro sau neagră nu se va demoda niciodată. Ceasurile mai mici, cu brățări metalice simplificate se potrivesc la o sală de ședințe, dar și la o aniversare.

 

Cum să-l porți

 

Joacă-te cu texturile. Ceasurile

  • mici din metal purtate pe încheietura mâinii arată fresh cu un teanc de brăţări bangles sau brățări din piele.
  • în stil clasic cu benzi din piele arată fantastic atunci când sunt contrastate cu îmbrăcăminte mai trendy.
  • cu feţe mici și brățări încrustate cu bijuterii sunt o alegere minunată pentru o seară festivă. Pot fi si o alternativă la alte bijuterii. Găseşti orice stil de ceas pe timestore.ro.

 

Related Posts

Comentarii

Articole recente

Categorii Populare