Cele mai bune destinaţii turistice în care să mergi cu bebeluşul

Dacă vrei să călătoreşti alături de cel mic, ai grijă să alegi destinaţii cu un climat prietenos, aflate la o distanţă rezonabilă. Astfel încât deplasarea să nu fie obositoare.

În plus, trebuie să verifici dacă este un teritoriu sigur în ce priveşte sănătatea copilului tău.Și să te asiguri că la destinaţie vei găsi frecvent spaţii destinate celor mici. Cum sunt camerele de hotel cu pătuţ tip ţarc sau restaurante care să aibă camere pentru alăptarea copilului şi schimbarea scutecelor.

Luând în calcul criteriile prezentate, ţi-am pregătit o listă cu destinaţii turistice ideale pentru familiile care merg în vacanţă cu bebeluşul.

Londra

Unul dintre cele mai potrivite oraşe pentru o călătorie alături de cel mic este Londra. Întrucât multe dintre atracţiile turistice se află la o distanţă rezonabilă, indiferent unde ai fi cazat. Practic, poţi apela la transportul în comun. Sau îl poţi plimba pe cel mic în cărucior pentru a ajunge într-un timp scurt la următorul obiectiv. Fără să rişti ca bebeluşul să obosească şi să devină neliniştit.

Dincolo de faptul că alăptatul în public nu este privit cu ochi critici în Londra, beneficiezi şi de transport gratuit pentru cei mici. Restaurante family-friendly găseşti din plin. Iar obiectivele turistice în aer liber, precum Hyde Park sau Hampstead Heath, sunt perfecte pentru plimbări relaxante alături de cei dragi.

Dacă iei în calcul şi faptul că un zbor avion din Anglia spre România poate trece cât ai clipi. Dacă îl programezi tocmai când cel mic trage un pui de somn după-amiază, vacanţa are şanse mari să se încheie fără evenimente neplăcute.

Toscana

Italienii sunt recunoscuţi pentru tendinţa de a oferi sprijin turiştilor aflaţi în vacanţă alături de copii. Iar micile sate şi orăşele din Toscana sunt ideale pentru familiile care vor să evite aglomeraţia.

Dintre obiectivele ideale pentru o vacanţă alături de cel mic. Merită menţionate Grădinile Boboli din Florenţa şi Capo Sant’Andrea. Supranumit insula din Insula Elba.

Pentru a te bucura de o vacanţă liniştită, este ideal să te deplasezi cu taxiul și sa faci comanda online. Astfel încât să poți opta pentru o mașină dotată cu scaun auto pentru bebeluş.

Tokyo

Japonia este o altă destinaţie baby-friendly pe care o poţi include pe listă. Se remarcă în special prin cafenelele din Tokyo. Amenajate special pentru familiile care călătoresc alături de bebeluşi.

Un adevărat Paradis pentru cei care merg în vacanţă cu bebeluşul. Un astfel de Baby Cafe are zone amenajate astfel încât să ofere siguranţă celor mici şi un moment de repaus părinţilor. Dincolo de faptul că astfel de spaţii încurajează mamele să alăpteze în public. Sunt şi locul ideal pentru a-ţi face prieteni, graţie unor workshopuri extraordinare pentru părinți.

Dintre destinaţiile pe care merită să le vizitezi alături de cel mic, recomandăm Studio Ghibli Museum. Ce aminteşte de studiourile Disney, un spaţiu de basm pentru copiii de toate vârstele.

Un alt spaţiu baby-friendly este Sanrio Puroland. Parc tematic dedicat personajului Hello Kitty, unde poţi să asişti alături de cel mic la parade şi show-uri captivante. În plus, îl poţi duce să-şi cunoască personajele preferate sau puteţi cumpăra suvenire simpatice. De care să vă aduceţi aminte cu plăcere peste ani.

Ai ales deja care este cea mai potrivită destinaţie pentru tine şi bebeluşul tău? Nu-ţi mai rămâne decât să pregăteşti bagajul de vacanţă cu toate cele necesare şi să te bucuri de una dintre cele mai reuşite experienţe!

 

Related Posts

Comentarii

Articole recente

Categorii Populare