Cinci exercitii fizice pentru coapse mai subtiri dupa nastere

Cinci exercitii fizice pentru coapse mai subtiri dupa nastere

0
fitness (www.kelsimadden.files.wordpress.com)

fitness (www.kelsimadden.files.wordpress.com)Dupa nastere, numarul kilogramelor nu este tocmai cel pe care ni-l doream. In realitate, grasimea se repartizeaza in locurile cele mai atragatoare ale corpului –pe abdomen, muschii fesieri sau pe coapse.

Cu toate acestea, instructorii de fitness sunt de parere ca grasimea de pe coapse ce provine din timpul sarcinii poate fi indepartata mai usor in cazul in care se efectueaza urmatoarele exercitii fizice:

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:
  • mentine-ti pozitia corpului dreapta si tine picioarele putin departate. Apleaca-te de mai multe ori in asa fel incat sa atingi cu mana dreapta piciorul stang si cu mana stanga piciorul drept.
  • cu piciorele usor departate si cu corpul destul de drept incearca s iti indoi genunchii si sa misti mainile inspre genunchi.
  • stai cu spatele lipit de perete si cu piciorele putin aplecate catre partea din fata a corpului. Apleaca-te, insa fara a-ti misca pozitia corpului de perete, ca si cand ai sta pe vine.
  • stai asezata pe podea pe partea dreapta. Ridica piciorul stang si, mai apoi ridica-l si pe cel drept in asa fel incat sa devina destul de apropiate in aer.
  • sprijina-te de un scaun cu spatar si incearca sa iti mentii dreapta pozitia corpului. Ridica piciorul stang in aer, cat de mult iti permit muschii, apoi exemplifica aceeasi miscare si cu cel drept.Fara comentarii

Lasa un comentariu