Cinci sfaturi pentru alegerea bonei

Cinci sfaturi pentru alegerea bonei

0
alegerea_bonei

alegerea_bonei__cat_de_dificila__4cc1aff-1o

Picture 1 of 2

Atunci cand au trecut cei doi ani de concediu de maternitate sau atunci cand parintii sunt nevoiti sa se intoarca la serviciu mai devreme singura varianta ramasa este alegerea unei bone.

In cazul in care esti nevoita sa te intorci la serviciu si nu ai la indemana sprijinul parintilor si nici posibilitatea inscrierii copilului la o cresa este indicat sa treci la cautarea unei bone.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Cu toate acestea, alegerea bonei este o decizie pe cat de simpla, pe atat de complicata. Ori de cate ori iti vei indrepta atentia catre ziarele de specialitate vei putea observa zeci de anunturi ale celor dornice de a deveni bone. Pana aici destul de simplu. Lucrurile se complica abia atunci cand bonele sunt chemate la interviu. Niciuna nu ti se pare a fi mai potrivita pentru copilul tau, indiferent care ii este pregatire si cat de calma si iubitoare s-ar demonstra.

Plecand de la premisa ca aparentele inseala, este indicat sa tii cont de cateva sfaturi de specialitate in alegerea unei bone:

  1. Durata interviului va trebui sa fie una destul de lunga pentru a reusi sa o cunosti mai pe indelete;
  2. Incercati sa ii testati punctele de vedere si sa o intrebati care ii sunt reactiile atunci cand copilul este foarte agitat, plange sau nu vrea sa o asculte;
  3. Nu tratati cu indiferenta comportamentul copilului fata de bona intrucat cei mici au capacitatea de a observa persoana sincera si de incredere mai usor decat un adult;
  4. Fiind mama, sufletul va va spune daca veti lua sau nu o decizie corecta;
  5. Intotdeauna vorbiti cu persoanele care au recomandat-o si nu numai. Incercati sa contactati parintii din locurile in care a mai lucrat.

Foto: http://www.superbebe.ro/ http://www.utilecopii.ro
Fara comentarii

Lasa un comentariu