Combate natural si eficient acneea folosind Gama Antiacneica de la Vivanatura

Combate natural si eficient acneea folosind Gama Antiacneica de la Vivanatura

0

Acneea este cea mai frecventa  afectiune a pielii, de care sufera atat femeile, cat si barbatii, iar urmarile acesteia sunt greu de combatut.  Ea este cauzata de excesul de grasimi de la suprafata pielii, produse de catre glandele sebacee, iar pe langa aspectul neplacut de roseata si cosuri, uneori poate lasa si cicatrici neplacute.

Majoritatea produselor de ingrijire aflate in comert sunt mult prea nocive pentru ten, si, in loc sa rezolve problemele pielii, mai mult o irita. Din fericire, VivaNatura ne ofera alternative mult mai benefice si mai sanatoase cu ajutorul gamei antiacneice. Gama contine: Crema antiacneica, Masca antiacneica, Gel antiacneic, Lotiune antiacneica purificatoare.

Crema antiacneica cu argila activa si propolis de la Vivanatura este un remediu 100% natural in tratarea acneei. Produsul este foarte eficient datorita continutului de substante active din plante, lavanda, galbenele, aloe vera, uleiul de tea tree, argila si propolis. Aceste ingredientele au un puternic rol antibacterian, antimicotic, antifungic, dezinfectant.

Crema curata pielea, previne si trateaza eruptiile cutanate, elimina cu rapiditate cosurile, petele, roseata, puroiul, punctele negre si punctele albe. Se vor observa efectele chiar dupa prima utilizare.

Mod de utilizare: se aplica (preferabil inainte de culcare) direct pe punctul de acnee. Se lasa sa actioneze, in functie de timpul avut la dispozitie, de la 15 minute pana la 8 ore. Se indeparteaza apoi cu apa calduta. Este recomandata utilizarea impreuna cu celelalte produse din gama VivaNatura antiacnee.

Pret:

  • Crema antiacneica – 9.3 lei
  • Masca antiacneica – 9.3 lei
  • Gel antiacneic – 19 lei
  • Lotiune antiacneica purificatoare – 12,5 lei

Produsele poate fi gasite in magazinele naturiste, farmacii, reteaua dm, Mega Image, precum si pe www.vivanatura.ro

Articole similare