ComplexSlava.ro iti dezvaluie 5 motive pentru care este important sa personalizam camera...

ComplexSlava.ro iti dezvaluie 5 motive pentru care este important sa personalizam camera copiilor

0

Odihna, joaca si educatia sunt cele mai importante pentru dezvoltarea armonioasa a celor mici.

Camera lor trebuie sa fie aerisita si luminoasa, amenajata placut, din punct de vedere estetic, cu zonele de joc si studiu bine delimitate si piesele de mobilier potrivite pentru o pozitie sanatoasa in timpul somnului si studiului.

Diferite teme decorative – Camere personalizate pentru dezvoltarea creativitatii celor mici

Este foarte important sa retineti faptul ca pentru copii camera reprezinta nu doar un spatiu de odihna, ci reprezinta unul dintre locurile de joaca cele mai importante.

De aceea, crearea unui spatiu in care sa se odihneasca, dar sa asimileze si sentimentul de intimitate, libertate si creativitate trebuie sa reprezinte factorii care sa ajute parintii sa aleaga cele mai potrivite elemente decorative.

Una dintre cele mai rapide metode pentru a decora camera copiilor conform varstei, genului si preferintelor personale este selectarea unei tematici caracteristici impreuna cu ei: unii copii sunt pasionati de domeniul maritim, altii de diferite povesti, aviatie, masini etc.

Tematica inspirata de natura

Pentru tinerii cercetasi natura va fi intotdeauna o sursa nelimitata de inspiratie.

Daca cel mic este pasionat de animale, cadre naturale si tot ce inseamna vegetatie, atunci camera ar trebui sa surprinda acest lucru.

Tematica este foarte permisiva, elementele decorative le puteti alege impreuna. Spre exemplu, va puteti consulta cu beneficiarul direct al camerei si alege o tema mai restransa de tipul – Safari, camere care seamana cu un cadru din padure.

Un pat in forma de cort sau sub forma unei casute in copac, piese de mobilier care imita trunchiurile copacilor etc.

Camerele decorate in acest stil prezinta avantajul de a le dezvolta celor mici o relatie frumoasa cu mediul inconjurator.

Camera tineret Pirate

Este unul dintre decorurile preferate atat de fete cat si de baieti si este potrivit pentru familiile care au si baiat si fata.

Pe langa faptul ca decorul tematic ajuta la reducerea timpului de cautare a mobilei potrivite, elementele camerei tineret Pirate pot fi personalizate si adaptate in functie de cerintele clientilor si dimensiunile spatiului amenajat.

Tematica educativa prin integrarea cifrelor, literelor si culorilor

Reprezinta o tema foarte larga, care poate fi extinsa in functie de preferintele celor mici: puteti utiliza stickere, tablouri, planse relevante si piese de mobilier de tip rafturi in forme de litere.

Confort si aventura pentru cei mici – Avantajele decorului cu tematica inspirata de diverse domenii

  1. Alegerea tematicii alaturi de cel mic ii ofera incredere si responsabilizare

 Niciodata nu este prea devreme pentru a-l implica pe cel mic in luarea deciziilor importante precum selectarea mobilierului si a obiectelor decorative care ii vor amenaja camera;

  1. Posibilitatea dezvoltarii creativitatii

Faptul ca i se acorda sansa de a selecta tematica inspirata de meseria preferata, eroii preferati sau povestile pe care le prefera inseamna mai mult decat va puteti imagina.

Zi de zi va crea si recrea momentele preferate, va inventa povesti si se va simti bine sa-si invite prietenii in acest spatiu magic.

  1. Salvati timp in alegerea mobilei

Ca si in cazul in care decorati orice alta incapere din locuinta, odata stabilita tematica, veti stii exact ce anume cautati. Astfel, cautarile se restrang foarte mult si dureaza mai putin.

  1. Exprimarea personalitatii

Optiunea de a putea alege mobila camerei ii ajuta pe tineri sa isi exprime personalitatea in cadrul spatiului personal.

Chiar daca parintii considera ca amenajarea camerei reprezinta o decizie importanta tinand cont de dimensiuni, bugetul alocat si optiunile existente, parearea celui mic este cea mai importanta.

Stabiliti mai intai bugetul pe care sunteti dispus sa il alocati, masurati cu exactitate dimensiunile si incepeti sa va consultati cu cel mic, in functie de domeniile de care este interesat.

  1. Asigurarea unui cadru de studiu amuzant

Pentru copiii de varsta scolare, camera integreaza atat spatiul de dormit, cel de joaca, dar si spatiul pentru studiu.

Pentru ca cel mic sa studieze cu drag, amenajarea unui birou care contine elementele caracteristice domeniului preferat (povesti cu pirati, anumite meserii, masini etc.) il va convinge sa studieze fara sa se planga.

Cu toate acestea, este necesar ca zona de studiu sa fie delimitata clar de spatiul de joaca, pentru ca celor doua activitati sa le fie alocate timpul stabilit.

Date de contact

ComplexSlava.ro a pregatit pentru tine cele mai deosebite piese de mobilier pentru decorarea si mobilarea camerei copilului tau, in conditii avantajoase de cumparare.

Pentru mai multe informatii contacteaza specialistii acestui complex la numarul de telefon:

0746 292 124