Concurs: Original Marines te innoieste de Pasti!

Concurs: Original Marines te innoieste de Pasti!

0

baieti1

Picture 1 of 6

Mai este putin si vine Iepurasul de Pasti, iar copiii abia asteapta sa decoreze ouale vopsite. Un asemenea eveniment impune intotdeauna o tinuta pe masura, de la care nu fac exceptie nici cei mici.

Original Marines te innoieste de Pasti si iti propune, alaturi de bebelu.ro, un concurs ale carui premii constau in tinute Original Marines pentru copilul tau. Este vorba de 2 premii:
Pentru baiat: bluza in dungi + pantalon alb
Pentru fata: rochita galbena
Varsta: 0-18 luni

Ce ai de facut?
Intra pe pagina de concurs de pe facebook si urmeaza instructiunile de acolo.

Perioada desfasurarii concursului: 28 martie – 3 aprilie. Vineri, 4 aprilie, anuntam castigatorii.

“Cine traieste original se îmbraca original!” este sloganul sub care, înca din 1983, brandul italian Original Marines îmbraca în tinute casual-sportive de la nou-nascuti la adolescenti si mamici.
Atuurile noastre: culoare, veselie, comoditate si rezistenta dar si un bun raport calitate/pret. Motto-ul Moale ca o mangaiere, rezistent ca o îmbratisare ilustreaza întocmai grija noastra pentru materialele naturale folosite, perfecte pentru pielea delicata a copiilor, ca si atentia pe care o acordam exigentelor parintilor.

Va asteptam sa descoperiti colectia de primavara la magazinul nostru din Bd. Dacia 149-151 (intersectia cu Calea Mosilor), sector 2, Bucuresti. În cursul saptamanii ne gasiti de la 10 la 20, sambata pana la 19 si duminica pana la 16, pentru un shopping relaxat, fara aglomeratia din centrele comerciale.
Telefon: 021 210.34.73, Facebook :Original Marines Romania.