Copiii de cristal

Copiii de cristal

0
copil de cristal (www.crystalgenesblog.net)

copil de cristal (www.crystalgenesblog.net)Nu putini sunt cei care au auzit mici istorioare despre copiii de cristal. Sunt firi deschise, vesele, iertatoare…intreaga bunatate planetara fiind intrupata in sufletul lor, se pare…

De la varste fragede, de numai cativa luni si pana pe la sapte anisori, acestia ne pot arata noua, adultilor, directia spre care se indreapta omenirea si care ne este rostul nostru ca oameni in acest univers.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Chiar daca ne este destul de greu de imaginat, astfel de firi exista. Copiii de Cristal reprezinta o binecuvantare divina. Chiar daca uneori mai au dreptul la riposte, asemenea copii te iarta neconditionat indiferent cat de dureros ar fi lucrul prin care trec. Sunt total opusul copiilor la Indigo, o generatie neiertatoare care doreste sa isi atinga telurile in viata intr-un mod cat se poate de direct si dureros, lovind in cei care le stau in cale.

Copiii de Cristal sunt inconjurati de o aura divina, care ii calauzeste pe tot parcursul calatoriei lor in lume, rostindu-le rostul divin pentru care ei au fost adusi aici, in acest univers plin de miracole.

De la un temperament destul de echilibrat, afectiune, privire patrunzatoare, cuceritori in tot ceea ce fac, ochi mari si bine conturati, capacitatea de a comunica prin telepatie, sensibili cu semenii lor, iubitori de animale, aptitudini vocale deosebite, capacitate de vindecare a celor din jurul lor, simt artistic destul de bine dezvoltat, vegetarieni, interesati de pietre si cristale, intelegatori si iertatori – toate sunt caracteristicile unui asemenea copil.

Vorbind uneori mai tarziu decat ceilalti copii si fiind cuprinsi de o stare de liniste interioara, acestia sunt uneori diagnosticati pe nedrept drept autisti. Cu toate acestea, pentru ei comunicarea verbala nu reprezinta cheia intelegerii celorlalti. De aceea, multi dintre ei au capacitatea de a se intelege cu cei din jurul lor prin telepatie.
Fara comentarii

Lasa un comentariu