Corint Educational aduce cartea educationala in scolile din orasul tau

Corint Educational aduce cartea educationala in scolile din orasul tau

Timp de o saptamana in intervalul 16 – 23 octombrie Caravana cartii scolare Corint va poposi in scoala cu clasele I – VIII nr.50 “Maica Domnului” din sectorul 2 al capitalei.

poza-3

Picture 1 of 3

Pentru ca suntem in plina desfasurare a procesului de invatamant, iar scoala isi urmeaza cursul ei firesc, editura Corint Educational aduce cartea educationala in scolile din orasul tau. Scoala cu clasele I – VIII nr.50 “Maica Domnului” din sectorul 2 al capitalei este o scoala in care siguranta elevilor, dragostea de carte si calitatea invatamantului sunt puse la loc de cinste, de fapt putem spune ca este mai mult decat o simpla scoala, un adevarat lacas de cultura. Avem multe lucruri interesante pe care le vom impartasi elevilor si cadrelor didactice.

Venim cu o oferta impresionanta de carte scolara, pentru ca toti elevii, de la mic la mare, sa beneficieze din plin de educatia atat de necesara unei corecte dezvoltari personale. Ca este vorba de prescolari, elevi din ciclul primar sau gimnazial, oferta educationala a Grupului Editorial Corint va fi cu siguranta pe masura asteptarilor.

Sunt cativa factori care determina lectura elevilor: particularitatile de varsta, preferintele lor, climatul familial, maiestria cadrului didactic de a indruma lectura suplimentara s.a. Gustul pentru citit nu vine de la sine, ci se formeaza printr-o munca ce inglobeaza rabdare, perseverenta, continuitate, vointa. Este foarte important ca elevul sa constientizeze faptul ca in lectura nu viteza conteaza, ci intelegerea justa si deplina a textului, memorarea fidela a elementelor esentiale, capacitatea de reproducere a lor ori de cate ori este nevoie.

Copilul trebuie sa perceapa cartea ca pe un domeniu care merita sa fie cucerit, ca pe un prieten mereu alaturi de el, un prieten care ii vorbeste, ii da sfaturi bune si care nu-l tradeaza niciodata. Responsabilitatea aprinderii in inima elevilor, dorinta de a citi revine noua, cadrelor didactice, noua parintilor, noua! , a declarat profesor Julieta Mihailescu, director al scolii nr.50 “Maica Domnului”.