Costumul de baie potrivit, în funcție de destinația de vacanță

Dacă te-ai decis deja asupra destinației de vacanță, atunci trebuie să-ți pregătești deja și bagajul, mai ales costumul de baie.

Minimalismul este una dintre tendințele care, anul acesta, acaparează inclusiv bagajul de vacanță. Designerii propun astfel piese versatile, care pot fi purtate și în afara plajei. De exemplu sutienele tip bustieră, care pot fi lăsate la vedere sub topuri fluide sau cămăși oversized sau costume de baie în tonuri neutre și cu croieli clasice. Astfel, garderoba de vacanță, deși minimalistă, va fi cât se poate de originală și spectaculoasă.

1.Retro în Grecia, Italia sau pe Riviera franceză

Dacă ai ales ca destinație de vacanță pentru vara aceasta una dintre aceste trei destinații, atunci stiliștii recomandă un costum de baie cu accente retro. În funcție de siluetă și de preferințe, poți opta fie pentru un costum one piece, cu volane, fie pentru unul în trei piese, cu pantalon scurt. Accesorizate cu pălării cu boruri largi sau cu o bandană, color block sau în dungi, ținutele vor face furori pe plajă.

2. Minimalism în destinații exotice

La fel de populare pentru vacanță sunt destinațiile exotice. Bali, Indonezia, Thailanda, Hawaii și nu numai se numără printre preferințele iubitorilor de soare. Pentru aceste destinații, stiliștii recomandă ținute minimaliste, costume de baie cu decupaje, imprimeuri animal print și pareo fluide. Cromatica trebuie să fie în acord cu aceste tendințe de vacanță: vie, puternică, statement. Astfel, printre culorile recomandate se numără: roșu, galben solar, verde crud, albastru electric, fucsia.

3. Stilish în vacanțe urbane

Pentru weekendurile în care preferi să stai la piscină, în oraș, sau pentru escapadele urbane în city break, stiliștii recomandă costumele de baie în două piese stilish, cum ar fi cele din catifea sau cele în culori pastelate, cu buline ori dungi. La fel de apreciate vor fi și costumele într-o piesă cu imprimeuri urbane și croieli clasice, care acoperă mai mult din pielea expusă la soare.

4. Printuri în Maroc, Turcia sau Egipt

Agitația și soarele acestor destinații sunt fascinante pentru români de ani. Costumul de baie care va face furori sub soarele arzător trebuie să conțină imprimeuri. Plecând de la turcoaz, cu accente solare de galben, dar și cu o paletă cromatică ce duce cu gândul la valurile mării, de la verde la albastru, acestea poartă o croială îndrăzneață, fie cu cupe minimaliste, șireturi, benzi care evidențiază silueta sau decupaje generoase în cazul costumelor de baie într-o singură piesă.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare