Destinații pentru călătorii însoțiți de nou-născuți

Vacanțele alături de copii vin la pachet cu provocări la finalul cărora toți se bucură de experiența unor noi reușite.

Desigur, zâmbetul pe buzele călătorilor crește dacă sunt ajutați de facilități precum trotuare adaptate pentru cărucioarele pentru copii, zone pentru alăptare sau spații pentru schimbat scutece.

Am găsit cele mai bune locații de vacanță pentru cei care vor să se bucure de un concediu minunat, alături de noii membri ai familiei. Selecția oferă opțiuni pentru proaspeții părinți.

Părinții care și-au obișnuit copilul să petreacă timp în marsupiu sunt cei mai câștigați atunci când vine vorba de călătorii, pentru că nu trebuie să își facă griji de trecerile de pietoni adaptate pentru cărucioare.

Pentru ceilalți este important ca infrastructura locației vizitate să corespundă acestor cerințe, de aceea își aleg destinația de vacanță și în funcție de acest aspect.

Orașele care ne-au atras atenția dintre cele care s-au îngrijit de cărucioarele părinților călători sunt Londra, Copenhaga și Montreal. Trecerile de pietoni, accesul în stațiile pentru mijloace de transport în comun, intrările în clădiri publice sau în centre comerciale, toate acestea au fost proiectate cu înțelepciune în fiecare dintre cele trei orașe.

De asemenea, faptul că în aceste 3 orașe alăptatul în public este permis și agreat, ajută mamele călătoare să nu piardă mult timp pentru căutarea spațiilor special amenajate. La fel de ușor va fi și în privința schimbatului de scutece, întrucât în cele mai multe dintre centrele comerciale sau clădirile publice din aceste orașe există locuri pentru operațiunea favorită a proaspeților părinți.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare