Couture Bebe iti propune trusouri pentru botez originale si personalizate

Couture Bebe iti propune trusouri pentru botez originale si personalizate

Aparitia unui copil in familie este cel mai important eveniment, acesta fiind urmat de altele, pe care familia si le doreste a fi organizate intr-un mod la fel de special. Increstinarea unui copil este emotionanta, o amintire frumoasa pentru nasi, familie, dar si o mare responsabilitate. Pentru aceste momente magazinul online de hainute pentru copii www.couturebebe.ro s-a gandit la toate detaliile, astfel incat stresul organizarii evenimentului sa dispara.

trusou-botez-bebelusIn afara de vestimentatiile pentru ziua importanta a botezului, iti pune la dispozitie si trusouri, iar tu ai de ales intre o multitudine de modele, diverse componente si materiale. Cu siguranta vrei ca, in afara de respectarea traditiilor, totul sa fie organizat in detaliu si cu bun gust. Couture Bebe are grija de aceste aspecte pentru ca familia ta sa se poata concentra doar pe momentele frumoase.

Ce contine trusoul de botez?

Daca atunci cand vine vorba de hainutele pentru ceremonie, acestea sunt deosebite si confectionate din cele mai pretioase materiale, nici trusoul pentru botez  nu trebuie sa fie mai prejos. Acesta este compus din doua seturi, unul pentru preot si unul pentru copil. Setul pentru preot contine prosop, sapun, saculet pentru sapun, sticluta pentru mir, doua lumanari pentru biserica. Setul pentru copil contine paturica, prosop cu gluga, panza pentru mir si fasa.

Pe masa pe care slujeste preotul se foloseste sticluta cu mir, care urmeaza a fi turnat in apa din cristelnita, la sfintirea ei. Tot cu acest ulei va fi uns si bebelusul, de aceea este ideal ca toate elementele ce stau la baza trusoului sa fie elegante si potrivite pentru un astfel de eveniment. Pentru aceasta, Couture Bebe ofera posibilitatea de personalizare a sticlutei de mir sau brodarea trusoului cu numele copilului si data evenimentului sau a altui text cu semnificatie pentru familie.

Couture Bebe, cea mai potrivita alegere

In general, pe piata exista cazuri in care articolele vestimentare si accesoriile pentru fetite sunt mult mai diversificate decat cele pentru baietei. Nu si in cazul Couture Bebe, unde profesionistii nu duc lipsa de idei originale. Acestia ofera mai multe variante de trusouri, atat pentru baietei cat si pentru fetite. De la modele simple si rafinate, pana la cele viu colorate, cu teme inspirate din desenele animate, exista alegerea potrivita pentru fiecare dintre voi.

Si pentru ca experienta sa fie lipsita de orice inconvenient, Couture Bebe isi pastreaza serviciul de modificare si returnare gratuita, in termen de 30 de zile de la data primirii coletului. Astfel,   articolele pe care le doresti vor fi realizate dupa bunul plan, in cel mai mic detaliu. Sursa: www.couturebebe.ro