Credinte populare de depistare a sexului viitorului tau copil

Credinte populare de depistare a sexului viitorului tau copil

fata sau baiatStabilirea sexului viitorului copil reprezinta o preocupare permanenta a parintilor. Tocmai de aceea, foarte multi tin cont de o mare parte dintre credintele populare cu privire la sexul copilului, incercand sa descopere, mult mai devreme decat ar putea spune o ecografie, care este sexul viitorului copil.

Credintele populare cu privire la sexul copilului sunt destul de numeroase, diferind de la regiune la regiune.

Forma si dimensiunea burticii

In cazul in care nu te-ai latit prea mult si ai o burtica mica este semn ca vei face un baietel. Burta mai proeminenta este semn de fetita, la fel si daca este pozitionata mai sus.

Poftele in sarcina

Pofta de dulciuri poate sa iti aduca fetita mult visata. Dorinta de acru sau sarat iti poate aduce un baietel.

Ritmul cardiac al bebelusului

Se spune ca un ritm cardiac mai alert, care sa depaseasca 140 de batai pe minut poate prevesti nasterea unei fetite. Un ritm cardiac mai mic de 140 de batai pe minut poate fi semnul nasterii unui baietel.

Pielea in sarcina

In cazul in care pielea ti se pateaza, ai semne ale acneei poti astepta o fetita. Ori de cate ori pielea ti se pastreaza la fel de curata, atunci baietelul va fi responsabil de frumusetea ta.

Simptomele de sarcina

Greturile si varsaturile pot fi semnul aducerii pe lume a unei fetite. Lucrurile sunt ceva mai simple in cazul nasterii unui baietel, atunci cand gravida se va simti destul de bine.

Trucuri populare

Miscarea verighetei deasupra burticii reprezinta un truc care si-a dovedit eficienta in timp. In cazul in care, dupa ce este legata si atarnata deasupra burticii, aceasta se va deplasa dintr-o parte in cealalta, in linie dreapta, atunci vei naste o fetita. In cazul in care miscarea va fi circulara, atunci vei putea naste un baietel.

Sarea presarata in par se practica in mai toate regiunile tarii. Gravida este testata de batrani, punandu-i-se sare in par. In cazul in care aceasta isi va duce mana la nas va naste un baietel.

Calendarul chinezesc reprezinta o metoda antica de depistare a sexului copilului. Trebuie sa ai in vedere varsta mamei si data conceperii bebelusului.