Calendarul chinezesc pentru depistarea sexului copilului

Calendarul chinezesc pentru depistarea sexului copilului

0
calendarul-chinezesc

fetita (www.cute-wallpaper.com)Vechile traditii chinezesti par sa contureze destul de bine imaginea sexului copilului. De aceea, vorbele populare chinezesti nu au facut altceva decat sa incerce sa transpuna o metoda destul de simpla de stabilire a sexului copilului intr-un tabel usor de interpretat.

Potrivit datelor celor care au incercat sa identifice sexul copilului folosind acest tabel (calendarul chinezesc) s-a ajuns la concluzia ca sexul copilului este stabilita cu o precize de 98%.

Istoria datelor continute de calendarului chinezesc a fost una  parca desprinsa din poveste. Aceasta a fost ingropata intr-un mormant timp de mai bine de 700 de ani. Descoperirea calendarului chinezesc a fost realizata de un grup de cercetatorii. Diagrama este astazi pastrata la Institutul de Stiinte din Beijing.

Pentru interpretarea calendarului chinezesc va trebui sa cunosti luna cu precizie luna conceperii copilului si varsta mamei din acest moment. Intersectia celor doua cerinte rezulta o litera: „f”pentru fetita si „m” pentru baietel.

calendarul-chinezesc