Crosul Societatii Civile din nou in Bucuresti

Crosul Societatii Civile din nou in Bucuresti

0
start-copii_-Crosul-Soc-Civile

start-copii_-Crosul-Soc-CivileAsociatia Bucharest Running Club a dat startul la 9.30 pe 11 septembrie, in Parcul Herastrau, Crosului Societatii Civile. Incepand din Piata Charles de Gaulle si cu linia de sosire la Restaurantul Bonton Palace, crosul a fost urmat de o conferinta de presa gazduita de acelasi restaurant.

Aceasta a fost ultima actiune de pregatire inaintea Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon. In parteneriat cu ONG Fest si Smart Atletic, prin Crosul Societatii Civile ABRC a intentionat sa promoveze un stil de viata sanatos prin sport si sa atraga cat mai multe persoane interesate de implicarea in activitati caritabile. De asemenea, prin acest cros s-a dorit incurajarea bucurestenilor pentru a incepe antrenamentele si de a participa la una din probele editiei a patra a Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon  care va avea loc pe 8 octombrie pentru copii si pe 9 octombrie pentru adulti.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Au alergat peste 500 de persoane, copii, alergatori amatori si veterani. La fel ca in fiecare an, au fost prezenti ziaristi,  si chiar sportivi de performanta: Doina Melinte – multipla campioana olimpica la atletism, Doina Ignat, multipla campioana la canotaj, Andreea Raducan – campioana olimpica la gimnastica, Veronica Gogeanu-multipla campioana la canotaj, Viorica Susanu – campioana olimpică la canotaj, Monica Rosu-campioana olimpica la gimnastica si Camelia Lupascu – vicecampioana mondiala la canotaj, ambasadori , alaturi de  multe alte personalitati. Din partea sponsorilor, au fost prezenti Elena Baidan, Department Manager, Public Relations Support, Raiffeisen Bank alaturi de  Mihnea Anastasiu, Media Relations Officer, PwC România.

Participantii au alergat pe o distanta de cinci kilometri – adultii si doi kilometri – copiii, participarea a fost libera iar premiile au fost acordate primilor trei bărbati si femei/ baieti si fete de la fiecare categorie: pana in 15 ani; 16-45 si peste 45 de ani. Au fost acordate 18 premii din partea a doi sponsori: Raiffeisen  Bank si Isostar.

Castigatorul cursei adultilor a fost Ion Bocancea, urmat de Florin Szonyu pe locul doi si Florin Munteanu pe locul trei. La femei, castigatoarea a fost Alexandra Varga, urmata de Aida Zodie pe locul doi si Monica Popa pe locul trei. La cursa veteranilor au iesit in frunte doi alergatori bine cunoscuti in crosurile si competitiile locale, Vlad Victor la barbati si Ioana Nica la femei, urmati de Csutak Tamaș – loc doi si Marian Chiriac – loc trei, respectiv, Ioana Balteanu – loc doi si Sabine Lambert – loc trei. La copii, castigatorii au avut varste cuprinse intre 12 si 14 ani, cu Madalin-Andrei Rosu pe primul loc la băieti si Adina Constantin la fete. Locurile doi si trei au fost ocupate de Olteanu George. Andreea Paraschiveanu, respectiv, Alin Guzu si Maria Dima.

Sumele de bani colectate vor fi donate catre doua organizatii: Hospice Casa Sperantei si Viitor Plus Asociatia pentru Dezvoltare Durabila.
Fara comentarii

Lasa un comentariu