Cuiburi de cartofi cu oua de prepelita

Cuiburi de cartofi cu oua de prepelita

0

Ingrediente pentru 6-8 cosulete

– 4 cartofi medii

– 2 oua crude

– oua de prepelita fierte

– rozmarin proaspat, frunze de salvie

– sare si piper proaspat macinat

 Mod de preprare

  1. Curata cartofii, spala-i, da-i pe razatoarea cu ochiuri mari, apoi presara peste ei sare, piper, rozmarin proaspat, bine tocat, si salvie. Sparge ouale peste cartofi si amesteca bine, cu ajutorul unei furculite.
  2. Preincalzeste cuptorul. Foloseste o tava pentru briose. Unge formele in interior cu ulei. Pune un strat de compozitie pentru a acoperi fundul si peretii formelor de briose pana la jumatate. Da cartofii la cuptor si lasa-i pana cand oul se incheaga bine. Scoate si decoreaza cu oua de prepelita fierte astfel incat sa obtii aspectul unor cuiburi de pasare.