Cum aleg laptele praf potrivit bebelusului?

Cum aleg laptele praf potrivit bebelusului?

0
lapte-praf

lapte-praf-2

Picture 1 of 2

Atunci cand ai decis ca bebelusul sa fie hranit cu lapte praf va trebui sa incerci sa te informezi din timp asupra proprietatilor fiecarui tip de lapte. Alegerea laptelui praf este o decizie destul de dificila pentru fiecare mamica.

La alegerea laptelui praf trebuie sa tineti cont de proprietatile pe care le ofera fiecare categorie.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Laptele praf deja preparat reprezinta o alegerea oportuna mai ales atunci cand bebelusul a avut la nastere o greutate mai mica decat media normala. Acesta este un produs igienic si recomandat de catre specialisti. Cu toate acestea, costul unei cutii cu lapte praf deja preparat este mai ridicat cu circa 30% decat laptele praf pudra.

Alegerea laptelui praf concentrat prezinta o serie de calitati, fiind mult mai usor de preparat decat laptele pudra, insa costul sau este mai ridicat fata de cel obisnuit.

Laptele praf pudra prezinta avantajul unui cost mai redus, fiind cea mai ieftina alegere, iar termenul de valabilitate este prelungit pana la o luna de la deschiderea cutiei.

De asemenea, producatorii au scos o oferta destul de complexa de lapte praf. Fie ca il alegi pe cel de vaca, fie cel pe baza de soia – va trebui sa ai in vedere proprietatile fiecarei categorii.

Laptele praf pe baza de lapte de vaca prezinta avantajul unei digestii mai usoare. Cu toate acestea, in cazul in care bebelusul nu tolereaza laptele praf pe baza de lapte de vaca, prezentand o intoleranta la lactoza este de preferat sa alegeti laptele prag pe baza de soia.

Tot in comert mai poate fi gasit laptele hidrolizat in cazul in care bebelusul prezinta anumite alergii, fiind in acelasi timp adecvat si pentru bebelusii nascuti prematuri. Laptele praf metabolic este recomandat pentru bebelusii cu probleme de digestie.

Cu toate acestea, la alegerea laptelui praf pentru bebelus este indicat sa tineti cont de sfaturile medicului specialist pediatru.

Foto: http://www.gorjeanul.ro / http://magazinulorganic.ro

 
Fara comentarii

Lasa un comentariu