Cum arată micul dejun al Iulianei Tudor, vedeta care are aceeași greutate ca la 20 de ani – FOTO

Iuliana Tudor este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi. Vedeta are aceeași siluetă ca la 20 de ani, iar aparițiile sale sunt o confirmare a faptului că este foarte atentă în ceea ce privește dieta și sportul.

“O femeie care dorește să fie în echilibru cu ea cred că trebuie să fie organizată, ştie ce vrea, are grijă de sănătatea ei, are grijă să nu ducă acasă problemele de la serviciu şi nici la serviciu problemele de acasă, are grijă să emane iubire şi căldură. Am învățat să am grijă de mine, să aleg atent alimentele pe care le consum și să fac mișcare ori de câte ori timpul îmi permite acest lucru” , spune prezentatoarea talent show-ului Vedeta Populară care urmează să revină cu un nou sezon, în curând la TVR.

Micul dejun în diminețile de vară ale Iulianei Tudor conține, de cele mai multe ori, fructe proaspete de sezon, cu câteva semințe sau nuci lângă. Fie că vorbim de pepene roșu, caise, prune, piersici etc.

“Recomandarea mea ar fi să consumați fructe de sezon, dar să fiți atenți la cantitate, pentru că fructele îngrașă”… încheie prezentatoarea.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare