Cum intarim sistemul imunitar al bebelusului?

Cum intarim sistemul imunitar al bebelusului?

0
bebelus (http://antitutun.3x.ro)

bebelus (http://antitutun.3x.ro)Orice bebelus este mai sensibil in fata racelilor sau virozelor. De ce acest lucru? Intrucat sistemul lor imunitar este mult mai plapand decat cel al unui adult.

De aceea, multi parinti se intreaba cum anume sa le intareasca sistemul imunitar al copiilor pentru a-i feri de astfel de raceli.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Sistemul imunitar al unui copil poate fi intarit cu ajutorul unei diete sanatoase, dar si cu ajutorul unor suplimente pe baza de vitamina C sau echinaceea.

In cazul in care constati ca bebelusul prezinta un astfel de sistem imunitar sensibil ii puteti administra trei vaccinuri eficiente in asemenea situatii: Bronhovaxom pentru copii, Ribomunyl, Lizina.

Suplimentele alimentare sunt recomandate in situatiile mai grave. First Defense reprezinta un produs eficient care are un efect antibacterian destul de puternic, protejand organismul in fata infectiilor si racelilor.

Nici dieta nu trebuie deloc neglijata in cazul in care iti doresti sa ai un bebelus sanatos. Fructele si legumele proaspete (in special cele verzi) reprezinta o solutie pentru un asemenea lucru.
Fara comentarii

Lasa un comentariu