Cum sa ai un bebelus sanatos?

Cum sa ai un bebelus sanatos?

1
bebelus (www.wallpapers5.com)

bebelus (www.wallpapers5.com)Responsabilitatea cresterii unui bebelus sanatos este destul de mare inca din primele clipe de viata. De aceea, cu multa rabdare, cunoastere si informatie vei reusi sa treci cu bine peste aceste momente de acomodare si sa ai un bebelus perfect sanatos.

Iata cum poti sa ai un bebelus perfect sanatos inca din primele zile de viata:

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Laptele matern reprezinta din punctul de vedere al multor specialisti un aliment esential in dezvoltarea echilibrata a copilului. Fiind considerat cel mai curat lapte, bogat in proteine, grasimi, minerale si vitamine, intotdeauna respectand proportia de care are nevoie copilului, laptele matern creaza ambientul unui bebelus sanatos inca din primele clipe de viata.

Vitaminele reprezinta alti factori la fel de importanti dupa ce ai intrerupt alaptarea. De aceea, numai cu sfatul medicului specialist ii poti introduce in alimentatie bebelusului cate un supliment de vitamine, necesar dezvoltarii sale.

Fierul este deosebit de important atunci cand vine vorba de sanatatea bebelusului tau. De regula, in primele luni de viata bebelusii pot avea o lipsa de fier in organism. De aceea, incearca sa suplinesti aceasta lipsa cu fierul din alimentatie sau fierul medicamentos recomandat de catre medic din primele luni de viata.

Alimentatia diversificata reprezinta un alt obiectiv major al oricarui parinte. Cu ajutorul unei alimentatii echilibrate veti putea avea un bebelus perfect sanatos. De aceea, urmati sfaturile medicului odata cu introducerea alimentatiei echilibrate pentru a putea fi siguri de reusita. Chiar daca bebelusul are mai bine de un anisor, fiind obisnuit deja cu regulile diversificarii, incearca sa eviti sa ii introduci condimentele, grasimile animale, mezelurile sau semintele.
1 comentariu

Lasa un comentariu