Cum sa avem sani mai mari?

Cum sa avem sani mai mari?

0
sani

sani-fermi

Picture 1 of 2

O preocupare cu adevarat majora in ultima perioada daca ne gandim la numarul implanturilor mamare – asa am putea considera o marime nu tocmai generoasa la sutien.

O astfel de problema va crea mari dezavantaje atat in viata sexuala, profesionala sau personala. Atunci cand ai complexe legate de o inzestrare prea mica la nivelul sanilor vei capata o stare permanenta de neincredere in sine si multe complexe de natura psihica.

Chiar daca implantul cu silicon este la mare moda, nu intotdeauna este si unica solutie favorabila maririi sanilor. In ultima perioada se poate practica implantarea de grasime proprie la nivelul acestora, marind in acest fel dimensiunile sanilor in mod considerabil. Asadar, se poate folosi grasimea de pe diversele parti ale corpului pentru a putea fi folosita in asa fel incat sa arate bine … si unde altundeva decat la nivelul sanilor?

Interventia chirurgicala urmeaza doua procedee esentiale: liposuctia sau recoltarea de grasime nedorita de pe diversele parti ale corpului si implantarea la nivelul sanilor, fiind un inlocuitor al silicoanelor. Asadar, pentru reusita operatiei este nevoie sa aveti ceva adaos de grasime pe diverse regiuni ale corpului, intr-un fel sa fiti mai … plinuta.

Grasimea va putea fi extrasa cu ajutorul laserului de pe abdomen sau coapse si, ulterior, se vor injecta in cadrul unei sedinte circa 200 grame de grasime. Intr-un cuvant, daca marimea pare ca nu va avantajeaza nici cu cele 200 grame este indicat sa apelati la mai multe interventii de acest gen.

Metoda folosita prezinta si doua avantaje majore: nu creaza o adevarata trauma la nivelul sanilor si nici nu va crea anumite cicatrici in zona injectata. De asemenea, daca sanii vor avea nevoie de o procedura de ridicare acestia vor putea fi corectati cu ajutorul injectarii de grasime in zona dorita. Unica cicatrice va fi facuta pentru extragerea grasimii cu laser, avand o dimensiune de maxim 4 centimetri.

Potrivit cercetatorilor americani, marirea sanilor prin injectarea de grasime proprie va prezenta unul dintre avantajele majore – acela de a mari sanii fara a fi nevoie sa fie introdus un anumit corp strain in organism. Cu toate acestea, daca tii o dieta rezultatele se vor diminua, grasimea topindu-se in totalitate. Potrivit specialistilor, marirea sanilor prin aceasta metoda nu va avea rezultate pe termen mare – in numai cativa ani, grasimea diminuandu-si proportiile.

Foto: http://www.butterfliesandbikinis.com / http://static.saloane-bucuresti.ro

Articole similare