Avortul medicamentos

Avortul medicamentos

0
automedicatia

automedicatia

Picture 1 of 2

Atunci cand aducem in discutie aparitia unui bebelus in viata de cuplu ne putem da seama ca nu toti ne simtim pregatiti sa facem fata noilor cerinte de parinte. Cu toate acestea, daca tinem cont de statisticile din ultima perioada ne vom putea da seama ca mai mult de jumatate dintre tinerii adolescenti fac sex neprotejat cu partenerul inca de la prima intalnire. Un astfel de lucru presupune un numar mai mare de sarcini nedorite care se finalizeaza de cele mai multe ori in biroul unui obstretician.

A vorbi despre intreruperea de sarcina devine o problematica greu de atins. De aceea, se poate spune ca o mare parte dintre persoanele adulte si in mod special femeile nu cunosc cum anume pot preintampina aparitia sarcinii si mai ales cum anume sa poata faca intreruperea mai putin dureroasa atat fizic, cat si sentimental.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

In ultima perioada, avortul imbraca alte forme. Poti face intrerupere de sarcina medicamentoasa, la cerere. Un asemenea lucru presupune administrarea de catre medicii specialisti a unor medicamente destul de puternice care au o probabilitate de 99% sa reuseasca sa opreasca fatul din evolutie. Cu toate acestea, intreruperea medicamentoasa a sarcinii presupune ca aceasta sa fie facuta pana atunci cand fatul nu a implinit mai mult de 9 saptamani. Dupa acest termen, intreruperea poate fi de natura chirurgicala, procedee destul de cunoscute pentru multe dintre femeile care si-au inceput viata sexuala.

Asa ca, nu va ramane decat sa va prezentati la medicul specialist in vederea unui consult medical, timp in care se va calcula cu precizie varsta fatului. Dupa consult, medicul va administra pacientei o serie de medicamente cu un astfel de efect. Dupa aproximativ 72 de ore, pacienta va reveni la cabinet in vederea efectuarii celui de-al doilea consult si a administrarii altor medicamente conform planului initial. Dupa ce femeia va lua asemenea medicamente, aceasta va sangera circa doua saptamani, timp in care se va produce avortul. Este indicat ca dupa ce se va opri sangerarea, pacienta sa revina la cel de-al treilea consult medical pentru a se putea stabili cu precizie daca sarcina a fost sau nu eliminata.

Pentru o astfel de procedura vor fi folosite urmatoarele medicamente:

–          Misoprostol;

–          Mifepristona ;

–          Methotrexat.

Foto: http://cabinetlotus.ro / http://daryaandnikosfic.files.wordpress.com
Fara comentarii

Lasa un comentariu