Cum sa cuceresti barbatul Scorpion?

Cum sa cuceresti barbatul Scorpion?

2

Nativul Scorpion reprezinta una dintre cele mai complexe semne zodiacale si de cele mai multe ori o mare dilema atat pentru cei din jurul sau, cat si pentru sine insusi. Are o personalitate puternica, fiind destul de incapatanat, parand a se impune in tot ceea ce face in fata celorlati. Cu toate acestea, nativul acestei zodii este un introvertit, fiind adesea coplesit de problemele interioare ale personalitatii sale, foarte rar acesta comunica mai ales cu privire la exteriorizarea sentimentelor sale. Asteapta dovezi vii de iubire, lucruri palpabile, dorind adesea sa se simta coplesit de iubirea celor din jur pe care stie cu siguranta sa o exploateze la maxim.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Provocarea nativului Scorpion reprezinta unul dintre cei mai grei pasi. Atunci cand doresti sa incerci o relatie cu un nativ din aceasta zodie nu te lasa expusa intru totul, lasa intotdeauna loc pentru o aura de mister intrucat acesta iubeste sa fie provocat. Nu ii plac femeile deschise, angrenate in barfe sau in discutii superficiale despre altii. De aceea, adopta o atitudine plina de putere, imbraca-te cat mai provocator si nu te lasa dusa de valuri inca de la prima intalnire.

Atunci cand ai reusit sa „pui mana pe el” nu fi atat de sigura de succesul relatiei. Foarte rar iti va spune ca te iubeste si isi va dezvalui sentimentele fata de tine. Va incerca intotdeauna sa priveasca in cu totul alta directie, in care cu siguranta nu vei fi tu, daca nu vei sti in continuare sa il atragi.

Din punct de vedere sexual, partenerul Scorpion stie cum sa te faca sa te simti dorita, iubita. Nativul Scorpion reprezinta, poate, cel mai pasional semn zodiacal, din punct de vedere sexual. In pat, acesta isi dezvaluie adevarata sa personalitate, fiind asemenea unei „fiare” ghidata de jocurile sexuale ale dragostei. Asadar, ai nimerit unde trebuie…nu trebuie decat sa stii cum sa il pastrezi…Secretul: fii mai distanta, nu fi intotdeauna la dispozitia lui … in acest mod vei reprezenta o adevarata prada, dar si un semn de glorie in ochii barbatului Scorpion.

Articol realizat de Tatiana Tuţă
2 Comentarii

Lasa un comentariu