Cum sa ne pregatim de gradinita si alte activitati extracurriculare – workshop...

Cum sa ne pregatim de gradinita si alte activitati extracurriculare – workshop bebelu 12 februarie

0

workshop-pentru-parinti-marca-bebelu-300x300In perioada imediat urmatoare incep inscrierile la gradinite, iar voi, dragi parinti, trebuie sa fiti pregatiti pentru acest moment delicat din viata copilului dvs. , mai ales daca aceasta este prima „plecare de acasa”. Desi intrarea in colectivitate este o etapa importanta in dezvoltarea emotionala a copilului, ea aduce cu sine anxietatea de separare, emotii si framantari, iar prima despartire este un moment important si deseori dificil.

Va invitam miercuri, 12 februarie, la workshopul „Cum sa ne pregatim de gradinita si alte activitati extracurriculare” pentru a afla de la specialistii nostri raspunsuri la intrebari precum:

De ce este necesara gradinita
– Cum sa-l pregatim pe cel mic cu ideea de gradinita
– Cum sa-l ajutam sa se acomodeze mai usor cu gradinita
– Anxietatea de separare atat pentru mama, cat si pentru copil

Invitati speciali: Ioana Agachi si Nicoleta Capraru, psihoterapeuti si mamici la Eu, parinte, ghemotoc

De asemenea, pentru ca activitatile extracurriculare au capatat o tot mai mare amploare in ultimii ani, va invitam sa dezbatem si subiecte precum:
– Ce rol au activitatile extracurriculare
– Cate cursuri/ ateliere ar trebui sa urmeze un copil
– Cum alegem cursurile potrivite pentru copilul nostru

Notati in agenda: miercuri, 12 februarie, ora 17:30, la Jubile Primaverii, Str. Amiral Constantin Balescu nr. 3, sect. 1, Bucuresti.

Toti participantii inscrisi vor avea parte de cadouri surpriza din partea sponsorilor. In plus aveti posibilitatea sa participati la tombola bebelu.ro unde va asteapta premii consistente.
Participarea este gratuita, dar bebelu.ro isi rezerva dreptul de a selecta participantii. Daca vrei sa participi, completarea formularului de mai jos este obligatorie.

[customcontact form=53]