Cum sa reciclezi o bicicleta veche?

Cum sa reciclezi o bicicleta veche?

0

Daca ai prin garaj o bicicleta de mult uitata, iti dam noi o idee cum s-o readuci la viata, transformand-o intr-o piesa romantica.

 

1

Picture 1 of 5

Creati o atmosfera incarcata cu amintiri, presarata de nostalgia florilor de vara dintr-un cos de lemn gravat, asezat langa o bicicleta veche sau prins de ea. Rezemati bicicleta de un perete vechi, imbracat in iedera. Astfel creati o piesa de gradina uimitoare care va deveni un adevarat loc de intalnire, indiferent cat de mica sau cat de mare este gradina dumneavoastra. Bucurati-va de urmele lasate de timp pe bicicleta, plantand din nou flori, pe masura ce trec anii…

Dificultate redusa.

Materiale necesare:

· Unealta Dremel 7700 cu dispozitiv de prindere universal 4486, freza de gravare 106/107 si setul de burghie pentru lemn 636
· Seria de unelte Dremel 300
· Unealta Dremel Versatip
· Foarfeca pentru arbusti cu acumulator Bosch Isio
· Doua cutii de lemn (noi am folosit cosuri de lemn)
· O bicicleta veche defecta
· Pamant
· Flori de vara
· Tipar pentru cosul din lemn/impletitura

Crearea cosului de lemn

Pasul 1
Taiati hartia de copiat conform dimensiunii unei laturi a cutiei de lemn, ghiveciului sau cosului. Folositi un creion moale pentru a desena tiparul de cos pe hartia de copiat (al nostru este un tipar de benzi, un tipar care sugereaza o impletitura simpla din rafie). Lipiti hartia cu banda adeziva in pozitia corespunzatoare si trasati tiparul.

Pasul 2
Cuplati freza de gravare 107 la unealta Dremel 7700 si gravati tiparul.

Pasul 3
Adaugati detalii gravurii cu unealta Dremel 7700 si freza de gravare 106.
Fixarea cosului pe bicicleta sau pe peretele din gradina

Daca doriti sa fixati cosul pe bicicleta sau sa-l prindeti pe peretele din gradina, realizati doua orificii in partea superioara a cosului cu ajutorul uneltei Dremel 300 cu setul de burghie de lemn 636 si prindeti cu cleme metalice rezistente. O alta varianta ar fi sa prindeti cosul pe o parte a bicicletei, formand un „tablou” pe peretele gradinii dumneavoastra. Apoi, fie puneti plasa de sarma in interiorul cosului din lemn si creati un aranjament floral, fie umpleti cu pamant si plantati trandafiri si iedera.

Plantarea
Adaugati tufisuri in gradina pentru a pastra stilul plin de fantezie. Dati o forma plantelor cu ajutorul unei foarfeci pentru arbusti Bosch Isio cu acumulator.