Cum să te ferești de răceli

Cum să te ferești de răceli

0

Vine frigul şi o supă fierbinte nu numai că te va scăpa de răceli, dar chiar le va preveni. Dincolo de părerile și poveștile bunicilor, organismul uman are nevoie de lichide pentru hidratarea și ușurarea digestiei, iar ciorbele și supele sunt lichidele care reunesc toate vitaminele și mineralele din legume.

Şi atunci, de ce nu ai încerca borşul cu verdeţuri de la Vegeta, care, adăugat într-o supă de pui, va alunga virozele, dar va avea şi un rol decisiv în revigorarea şi vitaminizarea organismului? Borşul e un tratament foarte bun şi în cazul organelor interne – ficatul, bila, rinichii şi colonul sunt cele care vor beneficia de efectul de curăţare al acestui aliment atât de complex. Este perfect, de asemenea, în cazul bolilor respiratorii precum bronşita, astmul şi sinuzita, dar şi un adjuvant în cazul tuberculozei, alcoolismului, indigestiei sau oboselii cronice. Aşadar, e bine să-ți faci provizii serioase de Vegeta borş cu verdeţuri înainte de începerea anotimpului friguros.

În plus, ai la îndemână și Vegeta Gust de Găină. Aceasta va da un gust exelent supei cu tăiţei, acel preparat cu care te întâlneai cu plăcere în copilărie. Poţi încerca abordări diferite ale acesteia: varianta cu legume ca în Moldova sau pe cea strecurată ca în Ardeal. Vei şti că cei de la masă vor aprecia şi mai mult talentele tale de bucătar pentru diversitate dar şi datorită ingredientului secret, care va face ca supa să nu fie doar un simplu fel de mâncare. Vegeta Gust de Găină se poate folosi cu succes şi în alte ciorbe, atât cu carne, cât şi cu legume, în tocănițe sau ca bază pentru diferite preparate. Cei care vor gusta se vor întreba mereu ce e nou în gustul pe care îl experimentează.

De asemenea, nimic nu e mai simplu decât să faci o ciorbă de legume la care să adaugi o linguriţă de Vegeta clasic. Rapid şi bun! Tocăniţe de legume, piureuri, supe cremă, orez, cartofi la cuptor sau fierţi ajung repede pe masa ta, dar să vezi ce gustoase vor deveni dacă vei presăra peste ele această combinaţie de legume deshidratate Vegeta.