Cum sa te relaxezi dupa nastere?

Cum sa te relaxezi dupa nastere?

0
femeie la cumparaturi (www.beautystat.com)

femeie la cumparaturi (www.beautystat.com)Imediat dupa nastere multe mamici se confrunta cu o perioada foarte grea, in care, parca nu mai stiu cum anume sa isi faca timp pentru ele pentru a se relaxa. Cu toate ca perioada de acomodare alaturi de bebelus este foarte grea, mamicile ar trebui sa stie cum anume sa transforme timpul in favoarea lor si sa reusesti sa te iti creezi propriul tau univers in care nimeni sa nu patrunda pret de cateva minute.

Iata cum poti sa te relaxezi dupa nastere:

  • Inainte de a incerca sa evadezi pret de cateva minute este indicat sa ai in vedere cateva lucruri esentiale cu privire la cei care iti asigura sprijinul in timpul in care tu vei fi plecata. In cazul in care ii ai aproape de tine pe membrii familiei, implicit partenerul, mama, soacra sau o prietena atunci mai mult ca sigur copilul se va simti in siguranta in minutele in care tu vei lipsi si vei dori sa te relaxezi.
  • Incearca sa faci un anumit program zilnic cu care sa se obisnuiasca bebelusul. Cu alte cuvinte poti petrece cateva clipe de relaxare dupa nastere mai ales atunci cand bebelusul doarme. Pentru a avea cateva minute libere intr-un anumit interval este indicat sa ii respecti si programul de masa intrucat, altfel va fi foarte suparat si va plange in continuu pana vei veni sa il consolezi. Asa ca, adio relaxare!
  • Incearca sa faci cateva lucruri care iti plac in propria gospodarie – chiar daca relaxarea inseamna sa stai cateva minute fara sa faci mai nimic si, mai ales, fara sa te gandesti la nimic, se poate spune ca te poti relaxa dupa nastere daca vei incerca sa faci cateva activitati in propria gospodarie. Asa ca, daca iti place sa ingrijesti florile, sa le uzi sau sa aranjezi lucrurile in sifonier nu te sfii sa treci la treaba. Insa, va trebui sa faci numai ceea ce iti place pentru a te simti in voia ta, in largul tau si sa fii relaxata;
  • Mergi la cumparaturi – cui nu ii place sa mearga la cumparaturi pret si de cateva minute. Shopping-ul reprezinta principalul mod de a se relaxa a oricarei femei, asa ca nu rata astfel de minute de destindere;
  • Mergi la cosmetica – cu siguranta, cosmetica intra printre preocuparile tale zilnice. Insa, atunci cand esti rasfatata in interiorul unui salon te vei simti si mai minunat. Lasa-l pe bebelus in grija familiei si uita de griji pentru o perioada, desi destul de …scurta.