Cursuri de chitara, personalizate, pentru cei mici

 Chitara este un instrument la care se poate canta aproape orice gen de muzica, începand de la cea din perioada baroca, clasica, romantica, moderna pana la muzica flamenco, usoara, jazz, pop, rock sau pop-rock s.a.m.d.Tocmai de aceea, chitara se afla printre instrumentele preferate de cei mici, dar si de adulti.

Fie ca ciupesc, una sau mai multe coarde, cu ajutorul degetelor sau printr-o pana bine manuita, copiii prind foarte repede acordurile muzicale cu ajutorul acestui instrument. Este vesel si usor de manevrat, am avut multe momente hazlii prin care cei mici au încercat sa îmi redea, cu ajutorul simtului lor muzical, secvente din melodiile auzite la radio. Ne-am amuzat de momente si apoi am deslusit împreuna, pas cu pas, miscarile si notele ce stau în spatele acordurilor binecunoscute. declara George Sandu, profesor-coordonator al cursului de chitara ce are loc la Club TinArt.
Acesta detine o abordare de învatare personalizata, potrivita nu doar nivelului de cunoastere al copilului, ci si stilului sau muzical. Beneficiile unui astfel de curs sunt nenumarate si ajuta la dezvoltarea personalitatii, a coerentei în gandire, a capacitatilor organizatorice si de coordonare a miscarilor, precum si a simtului artistic in plus, este de luat în seama si faptul ca, prin participarea la un astfel de curs, se urmareste si cultivarea simtului improvizatoric de adaptare la orice situatie si dezvoltarea memoriei auditive împreuna cu cea vizuala.
Cursurile de chitara organizate de Club TinArt sunt dedicate copiilor cu varsta peste 6 ani, se organizeaza saptamanal, în functie de orarul copiilor si al parintilor în concordanta cu disponibilitatile profesorului, cu taxa de participare de 60 lei/sedinta individuala. Durata sedintei difera de la copil la copil, în functie de varsta si aptitudiniinscrierile se fac la adresa
inscrieri@tinart.ro sau la numar de telefon: 0740.26.11.87.
O mare varietate de cursuri pentru copiii cu varsta între 6-14 ani sunt organizate la Clubul TinArt, într-o locatie centrala, chiar la iesirea de metrou Piata Victoriei (Bd-ul Iancu de Hunedoara nr.2, bl H6, sc. 1, et.2, ap. 6, sector 1, Bucuresti). Dintre acestea mentionam: pian, chitara, vioara, canto, micul antreprenor, limbi straine, arte plastice, arta reciclata, teatru, dezvoltare personala, bune maniere, micul programator, sofer de mic, sah, înot, karate, dans, balet etc. Mai multe detalii:
www.tinart.ro sau Facebook.com/TinArt

Parteneri: Work At Home Moms Romania, Kiboko, B24Kids – gazeta culturala pentru copii, Copilul.ro, Parintisicopii.info, MelcCodobelc, Urbankid, Intuitext, SuntParinte.ro, Didactic.ro, GoKid, Mamicamea.ro, CalendarulMagic, ProKid, Bebelu.ro

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare