De ce sa calcam hainutele bebelusului?

De ce sa calcam hainutele bebelusului?

0
haine bebelusi (http://organizerightnow.files.wordpress.com)

haine bebelusi (http://organizerightnow.files.wordpress.com)Cu toate ca fiecare mamica este atenta la alegerea unui detergent delicat pentru bebelusul lor, in realitate nu toate cunosc cat de important este calcatul hainelor acestuia.

Stim desigur, ca multi ne calcam lucrurile pentru a arata bine atunci cand le purtam, invocand simtul estetic, insa la bebelusi este cu totul altceva.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

In procedeul de calcare a hainelor bebelusului se vo distruge microbii, ferindu-l de imbolnaviri. Temperatura destul de ridicata a fierului de calcat va reusi sa distruga toate bacteriile si microbii ce exista inca pe hainele bebelusului.

Intrucat hainele bebelusului trebuie sa fie spalate la temperaturi mai joase si folosind un detergent mai bland, este destul de posibil ca microbii sa mai persiste inca si dupa spalat. In timpul uscarii hainele aduna o serie de bacterii destul de periculoase, intrand in contact cu un mediu poluat.

Cu toate acestea, este indicat sa tii cont de cateva sfaturi atunci cand ii calci hainele bebelusului:

  • Regleaza temperatura fierului de calcat tinand cont de fiecare material;
  • Calca intotdeauna hainele bebelusului pe dos pentru a le proteja;
  • Incearca sa folosesti un fier de calcat cu aburi intrucat numai asa hainele bebelusului vor fi calcate cu blandete.Fara comentarii

Lasa un comentariu