Aflarea sexului copilului in sarcina va fi interzisa de normele U.E.

Aflarea sexului copilului in sarcina va fi interzisa de normele U.E.

ecografie in sarcina (www.imidoresccopii.ro)

ecografie in sarcina (www.imidoresccopii.ro)Cea mai noua initiativa europeana pare sa stopeze curiozitatea parintilor in cercetarea sexului copilului lor in mediul intrauterin.

Potrivit Comitetului pentru Egalitatea Sanselor, institutie aflata in subordinea Comisiei Europene, medicii nu vor mai avea voie sa le comunice parintilor care este sexul copilului lor pentru a stopa discriminarea si a porni cu sanse egale in aceasta noua aventura a vietii.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Initiativa europeana a avut la baza datele statistice cu privire la numarului avorturilor. Asadar, mamele care afla ca vor aduce pe lume o fetita sunt din ce in ce mai tentate sa intrerupa sarcina, mai ales in fostele state sovietice. In cazul in care va fi aprobata, legea va fi aplicata in cele 47 de state membre ale Uniunii Europene, adica si in Romania.

Cu toate ca aflarea sexului copilului face parte din cele mai importante curiozitati ale perioadei de sarcina, in realitate parintii care se afla in asteptarea unui copil nu vor renunta la sarcina atat de usor, mai ales ca momentul in care poti afla sexul copilului este varsta de 20 de saptamani de viata intrauterina, ceea ce face avortul interzis de lege, fiind o procedura greu de realizat, care pune sanatatea mamei intr-un permanent pericol, potrivit dr. Gillian Lockwood, vicepresedinta Comitetului de Etica al Colegiului Regal al Obstreticienilor si Ginecologilor din Marea Britanie.
Fara comentarii

Lasa un comentariu