Concurs: Vrei un LIKE de la copilul tau? Fa-i o surpriza!

Concurs: Vrei un LIKE de la copilul tau? Fa-i o surpriza!

0

ToysCom si Bebelu iti da o mana de ajutor cu un SUPER CONCURS la sfarsitul caruia TU ITI ALEGI PREMIUL! Dureaza 1 minut (pe ceas!) si esti automat inscris in crancena lupta pentru unul din Super Cadourile din imagine.

Concursul se desfasoara pe pagina noastra de facebook, asa ca intra aici si urmeaza instructiunile:

https://www.facebook.com/bebelu.ro

Marti, 20 mai, extragem 2 fericiti castigatori care isi vor alege unul din urmatoarele SUPER CADOURI:
• 1 • Libelula cu telecomanda DRAGON FLY
• 2 • Chitara cu senzori PAPER JAMZ
• 3 • Ursuletul BUBU POVESTITORUL
• 4 • Buldozerul TONKA STROG ARM
• 5 • Masina de Construit (Formula 1 – RENAULT)
• 6 • Papusa de Colectie din Vinil/Portelan (LUIS)
• 7 • Patru Gandacei Inteligenti HEXBUG NANO
• 8 • O masinuta cu Telecomanda SHELCORE
• 9 • Masinuta cu Pista de Sarituri SHOCKRACER
• 10 • Dinozaurul Mini ROBORAPTOR

Inarmeaza-te pentru 1 Iunie, cu ToysCom, profitand de BLACK SUMMER! Intra pe site-ul www.Toyscom.ro pentru o descriere completa a produselor.
Mult Succes!

Regulamentul concursului:
1. Organizator 
Concursurile organizate pe paginile de Facebook ale partenerilor TOYSCOM sunt concepute si administarate de catre
SC GLOBAL SRL, Romania, si sustinute in totalitate de Bebelu.ro
Concursul se va desfasura conform prezentului Regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii. Regulamentul oficial in cauza este intocmit si facut public conform legislatiei aplicabile in Romania.
 
2. Perioada de desfasurare a concursului
Toate intervalele de desfasurare a concursului vor fi publicate in cadrul evenimentelor Facebook destinate publicarii concursului. 
Mecanismele de castig sunt cele de tragere la sorti, iar extragerea se va face automatizat, prin intermediul www.random.org
dintre toti participantii eligibili inregistrati conform mecanismelor descrise in fiecare concurs. Rezultatele extragerilor vor fi publicate pe pagina de Facebook Toyscom.ro si BeBelu.
 
3. Inscrierea in concurs
In concurs se poate inscrie orice persoana de pe teritoriul Romaniei conform regulamentului descris.
Pentru a participa la concurs in functie de specificul acestuia, participantii trebuie:
§ Sa detina un cont de utilizator pe site-ul facebook.com cu nume / prenume real,  in functie de specificul concursului;
§ Sa fie fani ai paginii de Facebook Toyscom.ro,respectiv ai paginii de Facebook BeBelu;
§ Sa acceseze pagina concursului si sa urmeze instructiunile descrise pentru a participa.
Organizatorul isi rezeva dreptul de a sterge comentariile obscene sau alt gen de texte care promoveaza violenta sau au un limbaj neadecvat. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea in concurs a ultizatorilor ce nu respecta cerintele concursului.Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina de pe pagina interventiile si utilizatorii care genereaza conversatii neconforme referitoare la concurs, ignorand prevederile prezentului regulament sau avand in mod repetat solicitari in afara prevederilor prezentului regulament.
Prin inscrierea la concurs, participantul sau reprezentantul legal al acestuia garanteaza ca are varsta minima implinita de 18 ani si ca poate dovedi ulterior cu acte.
Un participant poate fi descalificat (prin optiunea de stergere a informatiilor publicate de utilizator) in orice moment daca Organizatorul observa orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul si prezentul regulament. Organizatorul considera inscrierea la concurs ca o acceptare implicita a acestui regulament si considera orice date cu privire la participant adevarate si corecte.
In cazul descoperirii oricaror neconcordante referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare valida.
 
4. Premii
Premiile acordate sunt descrise in evenimentele/imaginile utilizate pentru promovarea unei game de produse.
Imaginile produselor au caracter ilustrativ!
Contrar optiunilor oferite de site-ul ToysCom cumparatorului in momentul achizitionarii unui produs, castigatorul unui concurs organizat de ToysCom si Bebelu, nu beneficiaza de privilegiul alegerii modelului si culorilor in care este prezentat produsul respectiv in mediul online.
In cadrul acestui concurs, nu este posibila inlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia in bani si/sau in alte obiecte, dupa cum nu este permisa, in nicio situatie, cedarea premiului castigat catre unul sau mai multi terti.
Daca persoanele declarate castigatoare nu confirma primirea informatiilor despre castig si nu trimit datele de verificare a identitatii lor, conform indicatiilor organizatorului in momentul afisarii castigatorilor in termen de maximum 72 de ore (3 zile) de la data afisarii rezultatului concursului, premiile castigate de persoanele in cauza vor fi raportate urmatorilor din lista de inscrisi.

 
5. Protectia datelor personale
Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la:
§ Colectarea si prelucrarea de catre Organizator a informatiilor privind contul personal de Facebook, a adresei de e-mail pe care candidatii o folosesc pentru a valida inscrierea in concurs precum si a datelor oferite cu acest scop. Castigatorii isi dau, de asemenea, acordul sa furnizeze date cum ar fi, dar fara a se limita la: nume/ prenume, varsta, ocupatia, nr de telefon, adresa e-mail, orasul din care provin, etc. si a transmiterii acestora catre Organizator in scopul acordarii premiilor stabilite prin acest Regulament;
§ Stocarea acestor date si prelucrarea lor si in alte scopuri decat cele anterior mentionate, respectiv: reclama, marketing si publicitate.
Organizatorul va pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale Castigatorilor si le va utiliza numai in scopurile stabilite prin Regulament.
Participantii au dreptul sa refuze, in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele pe care le-au furnizat in legatura cu participarea la concurs sa fie prelucrate in scop de marketing direct sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. Participantii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor cu caracter personal in orice moment, din motive intemeiate si legate de situatia personala.
Participantii au, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (cu modificarile si completarile ulterioare), dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opozitie, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei.
 
6. Regulamentul concursului
Participarea la acest concurs implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor prezentului Regulament si obligativitatea respectarii acestora.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile prezentului Regulament in masura in care se va impune acest lucru, cu conditia anuntarii modificarilor pe pagina de Facebook. Modificarile/forma modificata a Regulamentului intra in vigoare imediat dupa publicarea online.
Regulamentul Concursului este intocmit in conformitate cu legile din Romania.
In cazul nerespectarii prezentului regulament/concurs, premiile castigate nu se vor acorda.
 
7. Alte precizari:
§ Prin participarea la discutiile / actiunile /  concursurile lansate de ToysCom confirmati ca ati luat nota si va exprimati acordul total si neconditionat asupra Termenilor si Conditiilor. Puteti gasi cea mai noua versiune a documentului Termeni si Conditii in sectiunea Notes.
§ Nerespectarea Termenilor si Conditiilor atrage dupa sine limitarea sau anularea/blocarea accesului la informatiile, produsele si serviciile oferite de ToysCom, fara o notificare prealabila. In cazul anularii/blocarii accesului va trebui sa distrugeti imediat toate materialele descarcate sau imprimate care au fost preluate de la ToysCom.
§ ToysCom, respectiv BeBelu isi rezerva dreptul de a retrage premiul acordat prin extragere in cazul in care persoana extrasa nu dovedeste si nu afiseaza o identitate reala personala (prin continutul paginii proprii de pe Facebook, cu a carei adresa participa la discutiile si  concursurile lansate de ToysCom si BeBelu) ; de exemplu, astfel de situatii se refera (fara a se limita) la conturi care nu ofera informatii (sau ofera informatii false) despre persoanele care pretind ca le detin.
 
8. Contact
Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa ne scrieti pe pagina de Facebook Toyscom.ro, Bebelu.ro sau pe [email protected]