Deliciu în bucătăria franţuzească. Rețetă mini quiche cu legume şi caşcaval

Quiche-ul este considerat o vedetă în bucătăria franţuzească.

Quiche-ul este un preparat saţios, care poate fi savurat atât la micul dejun, cât şi la prânz sau cină. Partea bună este că se prepară uşor şi nu necesită multe ingrediente. Quiche-ul poate fi aşadar pe bază de brânzeturi, carne, fructe de mare ori legume sau, de ce nu, toate aceste ingrediente combinate.

Ingrediente pentru două porţii:

4 ouă

2 fire ceapă verde

2 ciuperci medii

½ ardei roşu

4 roșii cherry sau roșii uscate

100 g caşcaval răzuit

100 g de telemea

sare şi piper după gust

Cum se prepară:

Se folosesc forme şi hârtii de cupcake (sau forme temorezistente) în care se va turna compoziţia. Ouăle se bat cu un praf de sare. Legumele se taie şuviţe subţiri şi se amestecă cu ouăle şi parte din caşcavalul răzuit. Se adaugă compoziţia în formele pregatite şi se presară brânza deasupra. Se coc la cuptor timp de 20 minute şi se servesc calde cu salată verde.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare