Detectivul Gourmet îmbină talentul culinar cu investigația

Detectivul Gourmet (Detective Gourmet, 2015) aduce savoare serilor de luni și îmbină talentul culinar cu investigația, din 3 august, de la 21:00!

Sinopsis

Faimosul consultant culinar Henry Ross (Dylan Neal), un fin cunoscător al industriei alimentare din San Francisco, un bărbat carismatic și singur, predă un curs culinar, unde o întâlnește pe Maggie Price (Brooke  Burns), detectiv, mamă singură și o femeie atrăgătoare.

Când suspectează un sabotaj la unul dintre restaurantele cu tradiție de trei generații, Henry decide să investigheze la un eveniment de gală al industriei, dar seara se sfârșește groaznic când unul dintre invitați se prăbușește chiar în timpul unui discurs. Maggie Price este chemată să investigheze alături de echipa sa și conduce interogatoriul martorilor. Raportul toxicologic dezvăluie că a fost ucis de o bacterie din preparatul servit și, la insistențele șefului ei, Maggie ajunge să colaboreze cu  Henry pentru acest caz.

Există mulți suspecți și investigația pare că se va rezolva de la sine, dar nu și chimia dintre cei doi. Cum ajung cei doi să nu se mai certe de fiecare dată când interacționează? Poate Henry să o convingă pe Maggie să își schimbe stilul alimentar? Cum reacționează mama și fiica adolescentă ale lui Maggie când il găsesc pe Henry în bucătăria lor în timp ce pregătește micul dejun?

Un mister, o investigație palpitantă, flirt și incredibile prepatare culinare sunt ingrediente cheie în rețeta perfectă pentru serile de luni, în luna august, iar DIVA le servește pe toate împachetate sub numele de Detectivul Gourmet.

Seria continuă pe 10 august cu filmul Detectivul Gourmet: Crimă la patru stele.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare