Jurământul (The Oath), un nou serial de acțiune – FOTO

AXN aduce un nou serial de acțiune în ultima lună de vară – Jurământul (The Oath). Primul sezon are premiera din 3 august, câte trei episoade în fiecare luni seară, de la ora 21.00, fiind urmat de cel de-al doilea din 24 august.

Sinopsis

Bazat pe o poveste reală, “Jurământul” este un serial tip dramă de acțiune creat de Joe Halpin (Chicago P.D., Hawaii Five-0), cu Anne Clements (StartUP) și Curtis “50 Cent” Jackson producători executivi.

Noua producție explorează lumea bandelor din cadrul poliției din Los Angeles, cei care se presupune că au făcut un jurământ de a proteja cetățenii. În același timp, prezintă într-o altă lumină grupările secrete și corupte în care e aproape imposibil să intri – doar câțiva reușesc – dar odată intrați, membrii vor face tot ceea ce este necesar pentru a se apăra de dușmanii din exterior și chiar din rândurile lor.

În primul sezon îi vom cunoaște pe “Corbi” (The Ravens) și încercarea lor de a se elibera de datoria pe care o au față de un cartel de droguri. Semnificația familiei și răscumpărarea greșelilor din trecut sunt printre temele abordate în sezonul doi, care găsește personajele pe un nou drum – cel al luptei cu proprii demoni. Cu toții vor avea o ultimă șansă să reia controlul proprilor vieți în timp ce trebuie să îi protejeze pe cei dragi.

Sean Bean (Game of thrones, Lord of the rings), Ryan Kwanten (True Blood), Katrina Law (Arrow), Cory Hardrict (S.W.A.T), Christina Milian (Falling Inn Love) și Arlen Escarpeta (Whitney) fac parte din distribuție.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare