Dieta cu fructe

Dieta cu fructe

0
fata cu un bol de fructe (www.gtp.com.au)

fata cu un bol de fructe (www.gtp.com.au)Metodele si curele de slabire pot fi utile pe termen scurt deoarece, dupa putin timp, multe dintre femei se intorc la vechiul obicei: mancarea nesanatoasa.

Iata 6 fructe de vara, care iti curata organismul, iti pastreaza sanatatea si te fac mai frumoasa:
1. Caisele: Cinci caise parfumate si racoritoare iti asigura necesarul zilnic de caroten si au doar putin peste 100 de calorii. Sunt bogate in vitamina C, fibre, fier si numeroase oligo-elemente.
2. Capsunile: Cine poate rezista unui bol plin cu capsuni rosii si zemoase? Pe langa faptul ca reprezinta o gustare perfecta, capsunile sunt pline de vitamine (in special vitamina C), omega 3, fibre si antioxidanti. Consuma capsuni simple, fara zahar sau frisca.
3. Ananasul: Ananasul este un excelent antiadipos, antiedematos si tonic digestiv. Accelereaza metabolismul si sustine remodelarea corporala, reducerea tesutului adipos si a celulitei. Ajuta la eliminarea surplusului de apa din organism, reduce edemele si previne umflarea picioarelor. Contine o enzima asemanatoare celor digestive umane, care ajuta la o digestie buna si rapida.
4. Kiwi   : Este singurul fruct care contine doza de vitamina C necesara zilnic unui adult. Contine, de asemenea, vitamina E si fibre. Ajuta la intarirea sistemului imunitar, in vindecarea problemelor digestive si la mentinerea unui aspect frumos al pielii.
5. Merele: Contin o mare cantitate de fibre solubile si insolubile, vitamina C beta-caroten, potasiu. Consumul regulat de mere poate ajuta la scaderea colesterolului, previne si trateaza constipatia, astrita si stimuleaza imunitatea.
6. Pepenele: Contine 92% apa si 8% zahar. Contine minerale, vitamine si fibre. Datorita continutului sau ridicat de apa pura ajuta la eliminarea acidului uric din rinichi.