Trei vedete care si-au parasit copiii

Trei vedete care si-au parasit copiii

0
nicola (www.unica.ro)

nicola (www.unica.ro)Chiar daca se spune adesea ca vedetele sunt fericite si implinite, pe plan familial lucrurile stau total invers. Iata trei vedete despre care se spune ca si-au parasit copiii.

Mirabela Dauer a inchis pentru totdeauna lupta pentru custodia baiatului sau. Unicul copil al vedetei locuieste astazi in SUA. Cu toate acestea, vedeta nu si-a parasit de voie copilul, pierzand custodia copilului. Mai mult, cel de-al doilea sot al sau i-ar fi spus copilului ca aceasta a murit. Asa ca, artista s-a resemnat si nu mai crede in posibilitatea revederii.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Adina Barbu, destul de celebra in presa mondena, se spune ca ar fi nascut un copil in timpul adolescentei sale pe care l-ar fi abandonat mai apoi in maternitate. Potrivit ziarelor de scandal, artista a adus pe lume un copil in anul 1999, atunci cand avea numai 17 ani. In prezent, copilul este adoptat de o familie iubitoare. Cu toate acestea, artista contesta aceasta stire.

Nicola se numara si ea printre vedetele care si-au parasit copiii. Inainte de mariajul cu Mihai Alexandru, Nicola ar fi adus pe lume un baiat, nascut atunci cand vedeta avea 18 ani. Atrasa de noile sale performante muzicale, Nicola l-a lasat in grija bunicii din partea tatalui inca de cand avea un anisor. Chiar daca Andrei a cautat-o de nenumarate ori la diverse televiziuni, artista nu doreste o impacare si nici sa isi asume responsabilitatile materne, uitand parca ca si-a parasit copilul.
Fara comentarii

Lasa un comentariu