Disney Channel aduce noi surprize pentru copii

Disney Channel aduce noi surprize pentru copii

0
desene animate (Mulan)

desene animate (Mulan)Vacanta continua pentru pitici cu o noua luna de programe speciale la Disney Channel!

HANNAH-OKE 

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

De luni pana vineri in luna august, Disney Channel va transmite episoade duble si videoclipuri din “Hannah Montana” de la ora 07:15.

“MAGICIENII DIN WAVERLY PLACE”: MAGICIENI VS VARCOLACI


Sambata, 13 august, Disney Channel difuzeaza in premiera un episod special de o ora din “Magicienii din Waverly Place”, ”Magicieni Vs Varcolaci” la ora 12:00. In acest episod special, Alex, Mason si Max pornesc alaturi de Justin intr-o aventura pentru a o gasi pe Juliet (prietena lui Justin), care a disparut de cand a fost transformata intr-o mumie.

“SUNT IN FORMATIE”: NEVASTRUICA PE PUNTE
Sambata, 6 august la ora 08:35 Disney Channel are loc premiera episodului special “Nevastruica pe punte” unde actorii din “Sunt in formatie” apar in serialul “Ce viata minunata pe punte”.
In speranta de a reusi sa cante pe una din multele sale arene de concert, Nevastruica Rock se imbarca pe SS. Tipton pentru a canta pentru insusi Dl. Tipton.  Dupa ce legatura lui Ash cu vechiul sau prieten Moseby esueaza, Weasels trebuie sa isi puna creativitatea la lucru pentru a trece de agentii de securitate. Se prefac a fi o trupa de circ pe nume Krazy Kouriskazi Brothers, dar cand se afla ca adevaratii Kouriskazis sunt o banda de hoti, Weasels trebuie sa fuga!

Premiera filmului “MULAN”
Cel de-al 36-lea lung-metraj animat de la Disney, “Mulan” prezinta aventurile indraznete ale unei tinere chinezoaice al carei spirit de nestapanit intra in conflict cu societatea ei traditionala. Cand tara intra in razboi impotriva armatei invadatoare a hunilor, Mulan cauta in adancul sufletului, ia notificarea de incorporare a tatalui ei bolnav si se alatura armatei chineze pentru a-i salva viata. Cu sprijinul lui Mushu, curajosul dragon care sufla foc si isi doreste sa fie protectorul ei, Mulan se deghizeaza in barbat, se antreneaza sa devina un razboinic curajos si disciplinat si, intr-un act de curaj indraznet si altruist, aduce victoria tarii si onoare familiei sale.
Fara comentarii

Lasa un comentariu