Disney Junior atractiile principale ale programului Mai 2014

VESTUL SALBATIC AL SERIFULUI CALLIE

Luna mai soseste cu premiera unui serial distractiv, Vestul Salbatic al serifului Callie, sambata, 10 mai, incepand cu ora 10:40.

Noul serial exuberant contine povesti si melodii plasate in coloratul Vest Salbatic. Seriful Callie este o pisicuta adorabila, care este dotata cu un lasou magic si care mentine o atmosfera draguta si prietenoasa in cadrul frontierelor orasului Nice and Friendly Corners. Ea este insotita de credinciosul asistent Peck, o ciocanitoare energica ce-si doreste sa sustina legea, si de cel mai bun prieten al ei, Toby, un cactus vesnic optimist care vede un potential de distractie in orice.

Vestul salbatic al serifului Callie va fi difuzat in premiera sambata, 10 mai, de la ora 10:40.
DUMINICI MELODIOASE
Program special
In fiecare duminica din mai, incepand cu ora 10:00

Luna aceasta vom canta, vom dansa si vom asculta muzica in fiecare duminica la Disney Junior, in cadrul programului Duminici melodioase. Acesta contine episoade din Sofia Intai, Doctorita Plusica si Clubul lui Mickey Mouse.

In fiecare duminica din mai, aveti parte de musicaluri magice la Disney Junior, incepand cu ora 10:00.
HENRY DRAGOMONSTRU:
SĂRBĂTORIM MAMELE!
Program special
Luni, 26 mai, începând cu ora 14:20

Henry Dragomonstru este alături de noi luna aceasta pentru a-i ajuta pe toți micuții privitori să-și sărbătorească mamele!

Un calup special de seriale, începând cu un episod nou din aventurile lui Henry, va fi difuzat începând de luni, 26 mai, de la ora 14:20. Alți prieteni favoriți precum Zou, Sofia Întâi și Doctorița Plușica se vor alătura distracției, care va culmina cu o altă surpriză pentru întreaga familie: premiera filmului clasic Disney Doamna și vagabondul II. Îndrăgitul film Disney spune povestea unei perechi nepotrivite – un câine murdar și o cățelusă de rasă – care se îndrăgostesc unul de altul și rămân împreună indiferent cât de neobiłnuit ar fi. Aveți parte și de o coloană sonoră minunată!

Calupul special Disney Junior care celebrează toate minunatele mame va fi difuzat începând de luni, 26 mai, ora 14:20.
WINNIE DE PLUȘ
PRIMĂVARA CU CANGURUL
Sâmbătă, 24 mai, de la ora 11:05

Este primăvară – vremea perfectă pentru un episod special din unul dintre cele mai îndrăgite seriale ale privitorilor canalului Disney Junior: Winnie de Pluș: primăvara cu cangurul, care va fi difuzat sâmbătă, 24 mai, de la ora 11:05.

Este o zi frumoasă în Pădurea de O Sută de Acri, iar Cangur, Winnie și Tigru vor să se joace în soare. Însă, Iepure are nevoie de ajutor la curățenia de primăvară. Îl pot ei convinge pe Iepure că este o zi specială de care ar trebui să se bucure? Este o poveste animată fermecătoare, bazată pe îndrăgita creație a lui A.A. Milne, Pluș și prietenii săi.

Urmărește Winnie de Pluș: Primăvara cu Cangurul sâmbătă, 24 mai, de la ora 11:05.
STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS CU DISNEY JUNIOR!
Program special
Miercuri, 19 mai, de la ora 08:50

Ne menținem frumoși și sănătoși luna aceasta la Disney Junior! O nouă serie de episoade scurte numită Vino și ia! debutează miercuri, 19 mai, de la ora 08:50.

Acest serial distractiv și educativ îi învață pe micuții privitori să aprecieze fructele și legumele. Vino și ia! îi învață că este amuzant cum un măr poate fi atât de versatil: poate fi gătit și mâncat într-o plăcintă, simplu, sau ca parte a unei salate delicioase cu alte fructe. Serialul prezintă fapte amuzante și îi încurajează pe copii să mănânce diverse fructe și legume!
Vino și ia! va fi însoțit de Exercițiile lui Mickey Mouse și episoade de fitnes din Clubul lui Mickey Mouse de luni până vineri. Distracția începe miercuri, 19 mai, de la ora 08:50.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare