Două influenceriţe (Ioana Grama și Sânziana Negru) au şters imaginile cu Andreea Esca la petrecerea de la mare – FOTO&VIDEO

Două dintre influencerițele care s-au fotografiat alături de Andreea Esca la petrecerea de pe litoral au șters postările respective.

Zilele trecute, pe conturile de Instagram ale Sânzianei Negru și ale Ioanei Grama apăreau fotografii în care ele erau lângă Andreea Esca la evenimentul de lansare a resortului de pe litoral. Niciuna nu purta mască.

Și fiica Andreei Esca a șters postarea

Și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, apărea în fotografii și postase, de asemenea, o imagine de la eveniment alături de influencerițe. Nici postarea Alexiei Eram nu mai este disponibilă pe rețeaua de socializare.

Fotografiile cu influenceriţele şi cu Andreea Esca s-au viralizat mult în ultimele zile, în contextul în care au circulat şi alte imagini de la eveniment, cu persoane care nu poartă mască şi nu ar respecta regulile de distanţare socială. scrie paginademedia.ro. Cazul evenimentului de lansare a resortului de pe litoral vine după ce, săptămâna trecută, Pro TV a notificat presa să nu scrie despre cazuri de COVID în postul tv, după care, la o zi distanţă, a anunţat că există cazuri pozitive în Pro TV.

Are sau n-are Covid-19 Andreea Esca?!

Andreea Esca păstrează tăcerea cu privire la zvonurile apărute în presă potrivit cărora s-ar fi infectat cu Sars-Cov-2, în urma petrecerii de inaugurare a hotelului de lux. De altfel, vedeta a fost înlocuită de Oana Andoni la Ştirile ProTV de la ora 19.00.

Poliţia a demarat o anchetă la mai bine de două săptămâni de la inaugurarea hotelului de lux

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare