Sugestii fashion: Ce porţi peste costumul de baie

Fie că eşti la plajă, la piscină, ori pe puntea unui yacht, se vor ivi cu siguranţă situaţii în care vei fi nevoită să porţi ceva pe deasupra costumului de baie – poate îţi doreşti să iei masa, ori să eviţi un bronz prea puternic, de exemplu.

Uită de previzibilul pareo şi încearcă în schimb una dintre alternativele stylish propuse de noi:

1.Excentric:

Pentru o apariţie memorabilă, mizează pe culori şi tăieturi surprinzătoare. Un costum de baie întreg cu decupaje subtile face pereche ideală cu un kaftan din şifon şi un turban elegant din mătase.

2. Casual chic:

Peste un costum de baie cu volane (foarte în vogă în acest sezon, de altfel), poartă o pereche de pantaloni scurţi cu talie înaltă. Accesorizează cu sandale stil espadrilă, un set de brăţări tip bangle şi o pălărie de soare.

3. Girly:

Un outfit cu care ai putea foarte bine ieşi pe stradă – un bikini top stil bandeau, o pereche de culottes cu talie înaltă, sandale stil flatform şi o pereche de ochelari de soare cool.

4. Elegant:

Oferă o notă nonşalantă unui costum rafinat dintr-o singură piesă, asortându-l unei cămăşi supradimensionate. O pereche de sandale cu platformă, o pălărie cu bor larg şi o geantă tote din rafie completează de minune outfit-ul.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare