Echipa completă a „orășenilor” din show-ul Ferma – FOTO

George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac și Giulia Nahmany completează echipa orășenilor, în noul sezon din Ferma.

Cei patru concurenți formează alături de Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu echipa orășenilor. Emisiunea reunește 16 concurenți și va fi prezentată de Mihaela Rădulescu, iar în joc este un premiu de 50.000 de euro pentru „Fermnierul Anului”.

Din echipa „sătenilor” fac parte următorii concurenți: Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea și Ana Maria Ababei.

George Piștereanu: ”Cel mai mult m-a motivat psihologia din spatele Fermei. De pe canapea pare simplu și interesant. Dar acolo, în interior, lucrurile devin dificile: cred că Ferma este întoarcerea la umanitate, deoarece se va vedea, exact, cine ești cu adevărat.”

Bogdan Stoica: ”Îmi plac provocările, îmi place adrenalina și o văd ca o pe bună modalitate de a-mi testa limitele. E prima dată când voi sta o perioadă lungă fără familie, fără gadget-uri, fără motocicletă.”

Elena Chiriac: ”Faptul că locuiesc într-un oraș cosmopolitan, mă face să îmi doresc să mă apropii mai mult de viața pe care au trăit-o bunicii noștri. Știu că pot duce și lupta asta.”

Giulia Nahmany: ”Vreau să-mi depășesc limitările, să știu că pot să fac față în orice situație, indiferent cât de neprielnice sunt condițiile. Cred foarte mult că puterea vine din interiorul meu, de aceea vreau să-mi dovedesc mie că am acea forță lăuntrică.”

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare