Ecografii gratuite pentru depistarea cancerului de san

Ecografii gratuite pentru depistarea cancerului de san

1
cancer de san (www.iploiesti.ro)

cancer de san (www.iploiesti.ro)La inceputul lunii octombrie Federatia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer a lansat campania de informare şi responsabilizare cu privire la cancerul mamar “Nu am făcut destul”, cu mesajul “Ajută-ne! Mergi la control!”. In urma campaniei, un numar foarte mare de femei si-au exprimat intentia de a face o ecografie mamara gratuita la clinicile Gral Medical.

Acesta este motivul pentru care policlinica a suplimentat numarul de ecografii gratuite la 3.000, ce vor putea fi programate si efectuate pana la sfarsitul lunii noiembrie 2011. Programarile se vor face in ordinea primirii cererilor din clinicile Gral, cereri efectuate in perioada 03 10 2011 – 31 10 2011.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

“Gral Medical doreste sa ramana in continuare alaturi de toti cei care lupta impotriva cancerului din Romania si, de aceea, faptul ca o astfel de campanie ajunge la inimile romancelor, ne-a determinat sa decidem sa marim cu de 2 ori numarul ecografiilor acordate gratuit. De asemenea, pentru a veni in sprijinul campaniei, programul clinicilor s-a extins si in zilele de sambata.”, a declarat Chitan Robert, director promovare-dezvoltare Gral Medical.

Chitan Robert a mai adaugat “Vom continua sa cream liste de asteptare si orice programare neonorata va fi inlocuita cu o alta, din aceste liste. In cazul in care pana la sfarsitul lunii octombrie vor ramane persoane in afara celor 3000 de echografii gratuite, vom oferi suplimentar, pana la sfarsitul anului, un pachet de reducere de 40% la fiecare investigatie.”

Programarile pentru o ecografie gratuita se pot face direct pe pagina oficiala a campaniei www.invingecancerul.ro, pe baza unui formular de inscriere, ce poate fi gasit in sectiunea “Campanie”. Tot pe site, puteti afla mai multe informatii referitoare la campania “Nu am facut destul! Ajuta-ne! Mergi la control!”, detalii si informatii privind cancerul de san.

“Suntem placuti impresionati de efectul campaniei si de faptul ca foarte multe femei au inteles mesajul transmis de noi  si s-au indreptat catre clinicile Gral Medical pentru o ecografie gratuita. Cu aceasta ocazie, dorim sa prevenim aparitia cancerului de san, si sa aducem statisticile in marjele mediilor europene. Multumim companiei Gral Medical pentru implicarea in aceasta campanie, iar pe viitor dorim sa ne fie alaturi si la alte initiative organizate de Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer”, a declarat Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer.

Toate femeile ce se vor programa in luna octombrie, dar care nu vor reusi sa efectueze o ecografie gratuita din totalul de 3.000, vor putea beneficia, pana la sfarsitul anului, de o reducere de 40% in clinicile Gral Medical din tara.

In acest an, campania “Nu am facut destul! Ajuta-ne! Mergi la control!” a reusit sa transmita un mesaj de responsabilizare cu privire la cancerul de san si sa vina in intimpinarea femeilor cu ecografii gratuite in urmatoarele orasele: Ploiesti, Pitesti, Craiova, Focsani si Bucuresti. Proiectul a fost initiat de Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer si sprijinit de Europa FM, Roche Romania si Gral Medical.

Cancerul mamar este cea mai frecventa forma de cancer întȃlnită la femei si, din pacate, tot mai multe femei, din ce in ce mai tinere trec prin aceasta experienta. Cancerul mamar inregistreaza, in Romania, o incidenta de 7.929 de cazuri noi pe an si o mortalitate de 3.101 de decese anual (Globocan 2008).

Cancerul mamar este curabil dacă este diagnosticat la timp. De aceea, este foarte important ca orice femeie sa cunoasca semnele si simptomele cancerului mamar, sa invete să se automonitorizeze, si, in cazul în care observa unele dintre aceste simptome, sa se prezinte la medic cat mai repede, pentru un consult de specialitate. Facand acest lucru la timp, se poate evita agravarea bolii, ceea ce creste considerabil sansele de vindecare.

Orice femeie poate preveni aparitia cancerului mamar printr-o alimentatie sanatoasa, avand un mod de viata activ, limitand consumul de alcool si tutun, precum si fiind foarte atenta la toate schimbarile care apar la nivelul sanilor, relateaza www.modista.ro.
1 comentariu

  1. Buna seara as dori sa ami sponeti si mie mai precis unde se pot completa formulare pentru ecografii la cancerul de san…va rog frumos sa ami spuneti cat mai urgent !!!!::*multumesk.

Lasa un comentariu