Electrocasnicele periculoase in sarcina

Electrocasnicele periculoase in sarcina

1
gravida (www.ysfs.com.au)

gravida (www.ysfs.com.au)O echipa de cercetatori din California sustine ca femeile insarcinate care folosesc uscatoare de par, cuptorul cu microunde si aspiratorul isi supun fetii riscului de a suferi de astm.

Astmul ar putea fi provocat de expunerea fetilor la undele magnetice emise de electrocasnice. Expertii cred ca descoperirea ar putea explica de ce sunt din ce in ce mai multi copii care sufera de astm.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Cercetatorii au inclus in studiul lor 800 de viitoare mame si au masurat nivelul de energie magnetica la care erau expuse. Si copiii au fost inclusi in studiu si observati timp de 13 ani pentru a se vedea cati dintre ei sufereau de astm.

Rezultatele cercetarii au aratat ca femeile care fusesera supuse unei cantitati mari de energie magnetica in timpul sarcinii cresteau de 3 ori riscul ca cei mici sa sufere de astm, relateaza modista.ro.

Desi unii specialisti sustin ca sunt si alte cauze care duc la aceasta afectiune respiratorie, medicii americani atrag atentia ca descoperirea lor nu trebuie trecuta cu vederea si indeamna mamele sa mai renunte la folosirea uscatoarelor de par, aspiratoarelor, cuptoarelor cu microunde, etc.
1 comentariu

  1. Poate pare aberant dar asta ce ar insemna sa ne intoarce la epoca de piatra … ?

    Lasand gluma la oparte da este o informatiie folositoare, si cred ca ferirarea copiilor de electrocasnice este un must … dar acum depinde de fiecare …

    Am mai avut eu parte de replici de genul “ai ma ca la cate procarii mancam ce mai conteaza si asta … “, care m-au socat … larga este casa Domnului .. 🙂

Lasa un comentariu