EmbryoGen si siguranta fertilizarii

EmbryoGen si siguranta fertilizarii

gravida (www.lh4.ggpht.com)

gravida (www.lh4.ggpht.com)Noile descoperiri in domeniul medical au marit ratele de reusita a mamicilor care apeleaza la tehnicile de fertilizare in vitro.

Cercetatori de origine australiana au inventat un tratament cu adevarat revolutionar, numit EmbryoGen care mareste sansele de supravietuire a embrionilor implantati conform procedurii de fertilizare in vitro.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

EmbryoGen are in compozitia sa o molecula ce se regaseste in organismul mamei si care ajuta la succesul tehnicilor de fertilizare de pe mapamond. Cu ajutorul acestui tratament, embrionii vor trai intr-un organism fara stres, mama fiind eliberata de astfel de stari nefavorabile dezvoltarii bebelusului.

Studiul a impus exemplificarea pe un numar de 1300 de paciente. S-a constatat ca cele carora le-a fost administrat tratamentul cu EmbryoGen au avut mai multe sanse sa dea nastere unui bebelus, comparativ cu cele care nu au beneficiat de efectele miraculoase ale tratamentului descoperit de medici de renume.

Chiar daca fiecare procedura de fertilizare in vitro are o sansa de reusita de pana la 85%, tratamentul cu EmbryoGen este favorabil mai ales pentru a preintampina cauzele avortului spontan dupa implantarea embrionilor in uter. S-a descoperit ca fatul este destul de sensibil la starile prin care trece mama mai ales in primul trimestru si de aceea stresul sau o stare de agitatie ar putea conduce catre crearea unui mediu neprielnic dezvoltarii bebelusului in mediul intrauterin.

EmbryoGen va aparea pe pietele farmaceutice europene inca din acest an, iar peste Ocean, in Statele Unite ale Americii, va ajunge de-abia in anul 2012.
Fara comentarii

Lasa un comentariu