Trucuri pentru calmarea durerilor menstruale

Trucuri pentru calmarea durerilor menstruale

0
femeie inainte de menstruatie (www.timewellness.files.wordpress.com)

femeie inainte de menstruatie (www.timewellness.files.wordpress.com)Perioada ciclului menstrual determina pentru o mare parte dintre femei dureri acute, greu de suportat.

Teama de aceste dureri le insoteste pe unele dintre femei pe parcursul intregii luni. De aceea, multe dintre ele nu cunosc care sunt cele mai eficiente remedii pentru a le ajuta sa isi calmeze asemenea stari neplacute determinate de menstruatie.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Dismenoreea, asa cum este cunoscuta in mediul medical o asemenea simptomatologie, poate fi tratata cu ajutorul unor trucuri de care este bine sa tii cont pe parcursul intregii luni.

1. Analgezicele

De cele mai multe ori o asemenea metoda este si cea mai eficienta in fata calmarii unor astfel de dureri. Tratamentul este si mai eficient daca le luati preventiv cu doua zile inainte de ziua in care va trebui sa apara ciclul menstrual.

2. Sportul

Efectuarea de exercitii fizice pe toata durata lunii, indeosebi exercitiile Kegel si abdomenele reprezinta un truc eficient de inlaturare a durerilor menstruale.

3. Bai calde

Un truc cu eficienta maxima intrucat va va ajuta sa va relaxati in tot acest timp. Crampele abdominale puternice vor disparea, alungand in acelasi timp si starea de neliniste din organism.

4.Sare incalzita

Desi este un remediu cat se poate de popular, in realitate, acesta si-a dovedit eficienta de-a lungul timpului. De aceea, este indicat sa incalziti sare pe care, mai apoi, sa o aplicati infasurata intr-un prosop, pe abdomen.

5. Pilule contraceptive

Chiar daca uneori nu este cel mai indicat remediu, il veti putea alege sub indrumarea unui medic specialist, pentru a va regla menstruatia si a scapa de astfel de dureri acute.

6. Hidratare

In cazul in care veti bea minimul doi litri de apa zilnic va veti simti mult mai bine in tot acest timp.

7. Relaxare

Inainte de menstruatie este indicat sa va odihniti cat mai mult pentru ca organismul sa se poatra elibera de stres, dar si de starea de agitatie datorata realitatilor cotidiene.

8. Sex

Da, ati inteles bine! Sexul inainte de menstruatie va va ajuta sa eliberati in organism endorfine, responsabile cu starea de bine a acestuia. Asa ca, facand sex inainte, uitati de dureri menstruale.
Articole similare

Fara comentarii

Lasa un comentariu