Afla sexul copilului prin testul de sange

Afla sexul copilului prin testul de sange

0
fetita draguta (www.hartstringsblog.files.wordpress.com)

fetita draguta (www.hartstringsblog.files.wordpress.com)Atunci cand planuiesti sa aduci pe lume un bebelus te gandesti cum anume sa influentezi sexul bebelusului tau.

Desi exista o serie de metode naturale, sexul bebelusului nu poate fi depistat cu usurinta de catre parinti. Ceea ce va trebui sa faci este sa ai rabdare si sa iti efectuezi imediat dupa ce ai primitvestea sarcinii testul de sange care iti poate da amanunte exacte despre sexul micutului.

Da! Ati inteles bine! Cercetatorii au inventat un test de sange care iti va satisface curiozitatea inca din prima luna de sarcina. Studiul a fost efectuat in Statele Unite, specialistii reusind sa aduca multa precizie mamelor care isi doresc un raspuns cat mai exact inca din prima luna de sarcina.

Testul are in vedere prelevarea de probe de sange din tesutul mamei. Pentru a ne lamuri specialistii au facut o demonstratie destul de viabila. S-a putut afla astfel faptul ca prin placenta globulele rosii ale fatului trec in organismul mamei, ce-i drept, intr-un numar destul de mic. Testul are in vedere descoperirea genelor cromozomului Y in asa fel incat fatul rezultat din experiment va fi de sex masculin. In cazul in care nu sunt depistate gene ce apartin cromozomului Y, atunci bebelusul va fi o fetita destul de dragalasa.

De asemenea, medicii ne indica faptul ca testul are o precizie de aproape 100%, in perioada in care s-au efectuat cercetarile au fost testate aproximativ 200 de femei, iar rezultatul a concis adevarului pentru un numar de 189.